Menu
Home Novosti Menu
Novosti

The Neptunes imaju novi singl: suradnju s deadmau5om

Poslušajte kako zvuči “Pomegranate”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 21 May 2020
The Neptunes imaju novi singl: suradnju s deadmau5om

Nakon što smo prije par dana najavili novi projekt The Neptunesa, evo i o čemu je riječ - Pharrell Williams i Chad Hugo snimili su povratnički singl, zajedno s deadmau5om, a stvar se zove “Pomegranate”.

Legendary producentski dvojac i vlasnik labela mau5trap, radili su na stvari na tajnim studio sessionima, tijekom zadnjeg Art Basela u Miamiju. Stvar će se naći na novom albumu deadmau5a, čiji detalji tek trebaju biti objavljeni.

Govoreći sa Zaneom Loweom za Apple Music, deadmau5 je rekao: “Ova stvar postoji već nekih pet godina, zakopana u hrpi mojih ideja koje nikako da dovršim. Prošle godine sam sreo Pharrella i Chada kad su mi najavili da će opet aktivirati bend. Momentalno sam pomislio - hajde da ja malo prođem kroz tu svoju hrpu nedovršenih stvari pa da vidimo hoće li im neka zapeti za uho”, ispričao je. “Pustio sam Pharrellu taj stari demo, koji je u originalu bio naslovljen “Rupert”. Slušao ga je, kimao je glavom i rekao - “Slušaj, u Miamiju sam, hajde da se nađemo u studiju...”. Našli smo se, dao sam im tu snimku a sve što sam dalje trebao je zavaljati se na kauč, pričati viceve i samo ih gledati kako rade svoj posao, što je nevjerojatan prizor!”, nastavio je je deadmau5.

“Pharrell je prilično zauzet momak. Doslovno je uletio u studio, stao iza mikrofona, pustio stvar i počeo mrmljati neki tekst. Moja reakcija je bila - Zašto nitko ovo ne snima!? Ali vrlo brzo sam shvatio - nije da on to više ne može ponoviti, samo ću ga pustiti da radi svoje...”, objasnio je i dodao kako se suradnja uspješno odvija onda kad svatko zna svoj dio posla: “Nije ovdje riječ o demokraciji - ovo mi se sviđa a ovo ne. Ti radiš svoj dio, ja sam svoj dio već napravio. Zatim će Chad napraviti svoj dio i eto suradnje. Objedinjuje te elemente, umjesto da nešto stvarate u hodu”, zaključio je deadmau5.

A kako zvuči “Pomegranate” poslušajte niže.

Load the next article
Loading...
Loading...