Menu
Home Novosti Menu
In Session

Stay-At-Home Mix: Volster

Techno & house DJ i producent iz Osijeka novi je gost naše rubrike

  • Gaia Radić I Foto: Volster press
  • 21 May 2020
Stay-At-Home Mix: Volster

Osječki DJ i producent Marko Daković – Volster podijelio je s nama svoj omiljeni miks, snimljen kao podcast za berlinski kolektiv OECUS, te je otkrio kako trenutno radi na novom EP-u za svoju vinyl etiketu Secession.

Mix je snimljen kao podcast za berlinski kolektiv OECUS uoči mog premijerong nastupa u kultnom njemačkom klubu TRESOR koji se trebao održati 25.03. ove godine. Kako je nekoliko dana ranije globalna pandemija zahvatila većinu svijeta, tako je došla i odluka o zatvaranju svih klubovu pa tako i Tresora do daljnjega. Novi datum je već dogovoren sada ga samo treba dočekati te se pobrinuti da svi globalno napravimo sve što je u našoj moći kako bi se život normalizirao i kako bi što prije zaplesali u klubovima.

U ovoj situaciji je potrebno iskoristiti svoje vrijeme najbolje što možemo i unaprijediti se u svakom smislu. Krize, iako teško, su uvijek donijele svojevrsni napredak. Ja trenutno radim na svojem novom EP-u za vlastitu vinyl etiketu Secession. Radi se o četiri orginalne stvari stvorene za dancefloor koje će prikazati te zaokružiti moje djelovanje na sceni i studiju unazad 15 godina.

Poslušajte već objavljene Stay-At-Home Mixeve: Tonbe, Phat Phillie, 84Bit, Filip Motovunski, Viktor.

Load the next article
Loading...
Loading...