Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Noisia ide na oproštajnu turneju

‘Farewell Tour’ odgođen je za dvije godine nakon njihovog razlaza

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 25 August 2021
Noisia ide na oproštajnu turneju

Nizozemski dubstep i drum 'n' bass trio Noisia objavili su datume svoje oproštajne turneje, ‘Farewell Tour', nakon što su se raspali još 2019. godine.

Turneja je prvotno trebala biti održana odmah nakon njihova raspada, ali je odgođena zbog COVID-a. Sad bi se trebala održati krajem godine, jer je elektronički trio odlučio pričekati dok ne mogu nastupiti pred što je moguće većim brojem obožavatelja.

Turneja će započeti u rujnu u Velikoj Britaniji, na drum 'n' bass eventu Run All Day u Bristolu, a nakon toga nastupaju na londonskom Hospitality In The Woods. Nakon toga će trio nastupati diljem Europe, uključujući Mađarsku, Ćešku, Belgiju, Portugal te čak tri nastupa u svojoj domovini, Nizozemskoj. Noisia će također izvesti nekoliko koncerata u SAD -u, od kojih se većina tek treba najaviti.

Noisia je objavila da su se razišli u rujnu 2019., nakon 20-ak godina duge karijere, uz objašnjenje da trebaju otvoriti “novo poglavlje”.

Razvili smo se i shvatili da u današnje vrijeme želimo različite stvari. Da smo svi htjeli iste različite stvari, imalo bi smisla to učiniti kao druga Noisia”, rekli su u izjavi. “To je najčasniji i najpošteniji izbor - prekinuti ovo poglavlje i započeti sljedeće.”

Njihov ‘Farewell Tour' završava u prosincu u njihovom rodnom Amsterdamu, u Melkwegu, a uskoro će biti dodano još datuma. Ulaznice za njihovu posljednju turneju potražite - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...