Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Novi live stream koncept “Stream City Live” kreće ove nedjelje iz Dubrovnika

Stream možete pratiti i na našem FB pageu

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 22 May 2020
Novi live stream koncept “Stream City Live” kreće ove nedjelje iz Dubrovnika

Ove nedjelje u 17h kreće novi, dobrotvorni, live stream koncept “Stream City Live”, a prvi u nizu spektakularnih glazbenih putovanja kroz povijesno i kulturno bogato blago najljepših svjetskih gradskih krajolika, u organizaciji Mr. Afterpartyja i BSH Eventsa, počinje u Dubrovniku. Stream će se moći pratiti na Mixmag Adria Facebook pageu, na pageovima Mr.Afterpartyja, BSH Eventsa kao i pageovima ostalih partnera.
Prvi event nastao je u suradnji s Gradom Dubrovnikom, Turističkom zajednicom grada Dubrovnika i Društvom prijatelja dubrovačkih zidina. Grad Dubrovnik, dio UNESCO-ove baštine, jedno je od najtraženijih turističkih odredišta u Europi. Njegov prekrasan krajolik bio je dom mnogih filmova i serija kao što su “Igra prijestolja”, “Ratovi zvijezda” i “Robin Hood”.
Stream uključuje dva live DJ seta s dvije odvojene lokacije - Lazareti, te drevne gradske zidine Dubrovnika. Sve počinje uz zvukove Mathameove “Nothing Around Us” koju će svirati pijanist i violinist s dva različita mjesta, a potom slijede DJ setovi, uz zalazak sunca, kroz dvije perspektive grada - dnevnu i noćnu.
Sav prihod od prikupljanih sredstava bit će doniran u korist Međunarodnog Crvenog križa i lokalnih dobrotvornih organizacija koje pomažu u borbi s koronavirusom.
Ovo je tek prvi u nizu evenata, a uskoro stižu informacije o idućim eventima, s različitih lokacija iz cijelog svijeta, u suradnji s lokalnim promotorima i vladinim tijelima.

Load the next article
Loading...
Loading...