Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

U Novu godinu uz Future Scope

Mjesto radnje je Boogaloo, party počinje već u 17h a za deckovima su Jay Lumen, Shipe, PEZNT, E-Base...

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 27 December 2021

Kako najbolje dočekati novu 2022. godinu nego uz dobar party a jedan takav organizira Future Scope u zagrebačkom Boogaloou, u petak, 31.12. Novogodišnji party počinje već u 17 sati u velikoj dvorani, a od 20 sati upogonit će se i mala dvorana.

Ne deckovima će se izmjenjivati super ekipa - veliku dvoranu otvara Matya, redovni rezident Future Scopea. Nakon njega, DJ pult će se natopiti beatovima uz Shipea, koji stoji iza organizacije Future Scopea i koji je dijelio pult s nizom velikih imena poput Amelie Lens, Jeffa Millsa, Charlotte De Witte i Borisa Brejche. Potom na red dolazi mađarski producent i DJ Jay Lumen sa svojim prepoznatljivim zvukom s kojim je osvojio velike izdavačka kuće poput OFF Recordingsa te Drumcodea. Nedavno je objavio svoj EP “Returning“ uz koji ide i na novu turneju. Šlag na torti nakon cijele večeri je Gumja koji će Boogaloo sa svojim beskompromisnim setom vratiti klub na tvorničke postave i okončati novogodišnju noć.

Mali floor krasit će DJ koji stoji iza Tech Rooma, E-Base, te PEZNT, DJ i producent koji neumorno osvaja glazbene ljestvice sa svojom produkcijom i zna kako zasladiti set sa slasnim grooveom.

Za afterparty je zadužena standardna postava Future Scope, koja se sastoji od Senne i Sina, Mr. DJ Daria, Seraphima Codexa te Lemona i Shipea koji će ponovo zajedno zasukati rukave za b2b set.

Ulaznice su 150 kuna, nabavite ih OVDJE a kao i za svaki party do sada, potrebne su Covid potvrde. U slučaju da nemate potvrdu, bit će osigurano testiranje na ulazu od 17 do 20 h po cijeni od 50 kuna.

Load the next article
Loading...
Loading...