Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Peggy Gou remiksirala hit Kylie Minogue, 'Can’t Get You Out of My Head'

Snimile su i pripadajući glazbeni video, koji odaje počast originalu iz 2001. godine

  • Mixmag I Foto: MAGNUM
  • 26 May 2022
Peggy Gou remiksirala hit Kylie Minogue, 'Can’t Get You Out of My Head'

Peggy Gou remiksirala je kultnu pop himnu Kylie Minogue 'Can't Get You Out of My Head'. Peggyin remix dodaje globalne klupske zvukove 2020-ih u retro štih originalne pjesme. Peggy i Kylie Minogue snimile su i pripadajući glazbeni video, koji odaje počast originalu iz 2001. godine. Video kombinira nostalgiju 00-ih s korejskim pop ilustracijama umjetnika Seoa Injija iz Seula.

Govoreći o suradnji, Kylie je rekla: “Ne mogu baš vjerovati da je prošlo dvadeset godina otkako sam objavila ovu pjesmu! Veliki sam obožavatelj Peggy i jako sam uzbuđena što će svi čuti ovaj remix!” U razgovoru za Vogue Scandanavia, Kylie je dodala: "Nije lako remiksirati tu pjesmu... tako da sam bila tako uzbuđena kad sam je čula, i svidjela mi se. Nisam imala zamjerke. Bila je prekrasna.”

Peggy je rekla da nije htjela ukloniti omiljeni bas originala, pa je odlučila isjeckati i promijeniti dijelove iz originala kako bi pjesmi dala originalni spin za globalne plesne podijume. “Kylie, ona je moja ikona. Mislim da je ona ikona mnogih ljudi”, rekla je Peggy.

Poslušajte remix u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...