Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pokrenuto prikupljanje sredstava za liječenje raka Pevena Everetta

Chicago house vokalist trenutno se liječi od raka pluća

  • Mixmag/Peven Everett
  • 16 August 2024
Pokrenuto prikupljanje sredstava za liječenje raka Pevena Everetta

Pokrenuto je prikupljanje sredstava za liječenje Pevena Everetta. Vokalu i producentu Chicago Housea dijagnosticiran je rak pluća, navodi se u poruci na GoFundMe pageu, gdje stoji i kako je liječenje sve skuplje. Stoga je krajem srpnja njegov prijatelj George Shaban pokrenuo prikupljanje sredstava u nadi da će prikupiti 100.000 dolara za liječenje. Do sada je prikupljeno nešto više od 30.000 dolara.

“Pokušavam prikupiti novac za mog prijatelja Pevena koji treba pomoć kod liječenje raka pluća”, piše na stranici. “Svaka donacija će pomoći. Troškovi tretmana se samo gomilaju.”

Peven Everett rođen je u glazbenoj obitelji u Chicagu, Illinois, te je svirao razne instrumente od malih nogu. Godine 1996., nakon susreta s Chicago House producentom Royom Davisom Jr.-om, zajedno su objavili projekt pod nazivom "Gabriel" (prvotno naslovljeno "Gabrielle"). Peven je 1999. godine pokrenuo svoju diskografsku kuću, Studio Confession, za vlastite produkcije i način da “istražujemo sve različite stilove glazbe koje sam volio”. Do danas je izbacio “oko 50 do 60 albuma”, rekao je nedavno na Instagramu.

Posljednjih godina Peven je radio s Gorillazom, nastupajući zajedno s grupom tijekom turneje Humanz 2017/2018, nakon što je gostovao na dvije pjesme s istoimenog albuma.

Donirajte sredstava za liječenje raka Pevena Everetta OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...