Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Marvin Humes

Londonski producent i DJ nedavno je objavio singl ‘Ecstasy’, rework klasika grupe Sister Sledge, ‘Thinkin’ Of You’

  • Ela Radić I Foto: Press
  • 16 August 2024
My Top 3 Essentials: Marvin Humes

Novi gost naše rubrike My Top 3 Essentials je Marvin Humes, DJ i producent iz južnog Londona. Probio se s LuvBugom, projektom koji je započeo kao elektronički plesni trio, s njim i kolegama producenatima, White N3rd i Jkay. Marvin je 2017. objavio stvar “Girls On the Floor“ s A-Minorom, nakon čega je 2018. godine uslijedio "Troy", dobivši podršku Petea Tonga, Paula Oakenfolda i Olivera Heldensa za to i sva iduća izdanja. Marvinove DJ vještine odvele su ga na brojna mjesta, kao što su Pacha, Hï, Ushuaia i Ibiza Rocks, gdje je dijelio pozornicu s umjetnicima poput Nathana Dawea, Martina Solveiga i Joela Corryja.

Nedavno je objavio singl ‘Ecstasy’, debi izdanje na novom labelu O Beach Ibiza kluba. To je reworked house verzija klasika grupe Sister Sledge, ‘Thinkin’ Of You’ a koji, uz još dvije stvari koje Marvin Humes redovno vrti u svojim setovima, možete poslušati u nastavku.

1. Sean Paul, Odd Mobb - Get Busy (Odd Mob Club Mix)

Uvijek volim nove verzije r'n'b ili hip hop klasika. Odd Mob verzija razvaljuje, klasični Sean Paul vokal baca u drop, težak ali nabrijavajuć.

2. Marlon Hoffstadt, DJ Daddy Trance - It's That Time (FISHER Remix)

Nedavno sam ga vrtio u O Beachu, a ovaj Fisherov Remix pravi je zagrijavač. Drop odlično funkcionira live. Podsjeća me na Format:B zvuk. Ubija.

3. Marvin Humes - Ecstasy

Bilo bi mi nepristojno da ne ubacim i svoje najnovije izdanje. Oduvijek sam bio obožavatelj ove pjesme, to je bio prvi ples na obnovi zavjeta povodom moje desetogodišnjice braka. Napravio sam novu verziju za 2024. godinu s blagoslovom od legende Nile Rogersa. Ovo je prava ljetna 'singalong' himna.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...