Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

PEZNT otkrili detalje albuma prvijenca "Paid In Full", koji nam stiže krajem mjeseca

Masta Ace je jedan od brojnih gostiju na izdanju, a naslovnicu je kreirao 'Marvelovac' Dalibor Talajić

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 13 November 2019
PEZNT otkrili detalje albuma prvijenca "Paid In Full", koji nam stiže krajem mjeseca

House duo PEZNT uskoro objavljuje iščekivani studijski album - 29. studenog će putem Blacksoul Music etikete biti objavljen njihov prvijenac "Paid In Full". Uoči datuma izlaska izdanja, otkriven je niz interesantnih detalja - od cjelokupnog popisa gostiju do naslovnice koja krasi album.

Prvijenac "Paid In Full" donosi ukupno 10 novih pjesama koje su PEZNT, točnije Tom Pasanec – Blacksoul i Dejan Marković – Mark de Line, kreirali u periodu od posljednje dvije godine, s namjerom da stvore emotivan, iskren i kompleksan album, na razini svjetske glazbene produkcije.

U tome su im pripomogli cijenjeni glazbenici - Davor "Daga" Devčić i Zvonimir Dusper "Dus", koji su im omogućili da izdanje bude odsvirano uživo, a ne samo programirano, kako bi dobilo soulful i groove atmosferu, dok je za mastering zaslužan Gregor Zemljič. Osim glazbeno, spomenuti Zvonimir Dusper “Dus” ujedno je i ko-autor dviju pjesama na albumu - “Be Somebody” i “Red & Blue”.

Uz njih, na albumu su sudjelovali i rapperi, pjevači te tekstopisci iz čitavog svijeta, a ime koje svakako plijeni pažnju na tom popisu je Masta Ace, legenda stare brooklynske škole hip-hopa, koji gostuje u "Bad Girls". Uz njega, tu je i talentirani rapper iz Washington DC-a – Born I, koji je gost u zamjećenom singlu "Doin' My Thing" te u "Yours", koja otvara album. Zatim, tu su i Divine Essence i James Curd iz SAD-a, londonski autor i producent s adresom u Dubaiju – Shyam P, danski kantautor Gregers, koji je s njima već kreirao i hit-izdanje "Toxic Love" te njegov sunarodnjak, pop/house zvijezda Andy Rod.

(naslovnica albuma "Paid In Full", autora Dalibora Talajića)

Uz izvrsnu glazbu, album sa sobom nosi i kreativno vizualno rješenje, za koje je zaslužan jedan od najboljih hrvatskih strip-crtača – Dalibor Talajić, poznat po svom iznimnom radu za Marvelove stripove. Uz netom predstavljenu naslovnicu albuma, on je ujedno kreirao i čitavo vizualno rješenje fizičkog izdanja koje će krasiti i korice vinilnog formata, što će albumu "Paid In Full" dati i svojevrsnu kolekcionarsku vrijednost.

Album će biti dostupan u tri različite verzije – digitalno, kao dvostruki 'special-edition' vinil te u obliku audio-kazete, a najavljen je singlovima "Doin' My Thing" čiji Gettoblaster remix je zasvirao i u eteru svjetskog Beats 1 radija Apple Musica te "Japanese Disco". Uz potpuno novi materijal, kao bonus pjesme bit će objavljeni i uspješni singlovi "Toxic Love" i "Pelin", prethodno objavljeni za cijenjene svjetske etikete Defected Records i Strictly Rhythm te singl "Burek", clubbing hit-singl iz 2017. godine.

"Ovo nije standardni house album, već izdanje koje će biti kombinacija glazbe koju volimo slušati i stvarati", otkrivaju Blacksoul i Mark de Line, koji su PEZNT priču započeli 2015. godine, na inicijativu Blacksoula.

Već 2016. predstavili su se izdanjem na poznatoj Toolroom etiketi Marka Knighta. Od tada su autorski materijal i remixeve objavili za priznate svjetske diskografske kuće (Dirtybird, Strictly Rhythm, Defected, Atlantic Records / Big Beat, Universal Music…), dosegnuli visoke pozicije na top-listama relevantnih platformi elektroničke glazbe – Beatporta i Traxsourcea te na spomenutom Traxsource-u zauzeli pozicije #11 Top 100 House Artists of 2018 i #14 Top 100 Artists of 2018, u društvu imena kao što su: Mousse T, Louie Vega, Purple Disco Maschine... Također, u svibnju ove godine zaputili su se i na svoju prvu prekooceansku turneju, u Australiji i na Baliju, a s obzirom na izvrsnu reakciju tamošnje publike, na isto mjesto se vraćaju već početkom sljedeće godine.

Debitantski album "Paid In Full" PEZNT objavljuju 29. studenog ove godine za Blacksoul Music etiketu, a u nastavku pronađite detaljan popis pjesama, sa svim gostujućim imenima.

"Paid In Full" - popis pjesama i gostiju:
01. PEZNT feat Born I - Yours
02. PEZNT & Dus feat Shyam P - Be Somebody
03. PEZNT feat Born I - Doin' My Thing (Album Version)
04. PEZNT feat Shyam P - Need You Now
05. James Curd & PEZNT feat Nah Man - Japanese Disco (Upgrade Mix)
06. PEZNT feat Masta Ace - Bad Girls
07. PEZNT & Dus ft Gregers - Red & Blue
08. PEZNT - Burek
09. PEZNT feat Divine Essence - Deep Down Inside
10. PEZNT feat Andy Roda - Dance On
11. Bonus Track - PEZNT feat. Gregers - Toxic Love (Original Mix)
12. Bonus Track - PEZNT - Pelin

Loading...
Loading...