Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Startup napravio app koji omogućuje posjetiteljima kluba da glasaju koju stvar DJ treba pustiti sljedeću

Na taj način žele omogućiti publici da "utječe na glazbu"

  • Mixmag Foto:Mixmag
  • 21 July 2019
Startup napravio app koji omogućuje posjetiteljima kluba da glasaju koju stvar DJ treba pustiti sljedeću

Startup u Torontu trenutno razvija aplikaciju koja se zove PLSY i koja omogućava posjetiteljima klubova da glasaju koju će pjesmu DJ pustiti sljedeću tijekom svog seta.

Korisnici mogu pretraživati i odabrati bilo koju stvar iz DJ-evog glazbenog kataloga, a koja god pjesma dobije većinu glasova iz publike, bit će puštena iduća.

App se trenutno može nabaviti u Apple store, a prvi put je testiran ovog lipnja na Love Child Social House partyju u Torontu. Trenutno je dostupan svakog petka u Figures noćnom klubu, također u Torontu, gdje ekipa može koristiti tu platformu kako bi "kontrolirala party atmosferu".

To je zastrašujući koncept za klupske čistunce i ekipu koji razumiju trud i umjetnost koja stoji iza rada glazbenih selektora. Bez obzira na to, sa sigurnošću možemo reći da aplikacija poput PLSY-a neće zaživjeti u underground clubbingu ako ništa onda zahvaljujući brojnim klupskim prostorima gdje telefoni nisu dopušteni.

Autori aplikacije trenutno rade na širenju poslovanja i pronalaženju načina da se app koristi na događajima kao što su maturalne večeri, poslovna okupljanja i vjenčanja.

Loading...
Loading...