Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Startup napravio app koji omogućuje posjetiteljima kluba da glasaju koju stvar DJ treba pustiti sljedeću

Na taj način žele omogućiti publici da "utječe na glazbu"

  • Mixmag Foto:Mixmag
  • 21 July 2019
Startup napravio app koji omogućuje posjetiteljima kluba da glasaju koju stvar DJ treba pustiti sljedeću

Startup u Torontu trenutno razvija aplikaciju koja se zove PLSY i koja omogućava posjetiteljima klubova da glasaju koju će pjesmu DJ pustiti sljedeću tijekom svog seta.

Korisnici mogu pretraživati i odabrati bilo koju stvar iz DJ-evog glazbenog kataloga, a koja god pjesma dobije većinu glasova iz publike, bit će puštena iduća.

App se trenutno može nabaviti u Apple store, a prvi put je testiran ovog lipnja na Love Child Social House partyju u Torontu. Trenutno je dostupan svakog petka u Figures noćnom klubu, također u Torontu, gdje ekipa može koristiti tu platformu kako bi "kontrolirala party atmosferu".

To je zastrašujući koncept za klupske čistunce i ekipu koji razumiju trud i umjetnost koja stoji iza rada glazbenih selektora. Bez obzira na to, sa sigurnošću možemo reći da aplikacija poput PLSY-a neće zaživjeti u underground clubbingu ako ništa onda zahvaljujući brojnim klupskim prostorima gdje telefoni nisu dopušteni.

Autori aplikacije trenutno rade na širenju poslovanja i pronalaženju načina da se app koristi na događajima kao što su maturalne večeri, poslovna okupljanja i vjenčanja.

Load the next article
Loading...
Loading...