Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Počinje odbrojavanje do BSH Island Festivala

Na prvom europskom ljetnom festivalu u koji će se održati na Zrću od 9. - 12.7. nastupaju Artbat, Paco Osuna, PEZNT, Honey Dijon i brojni drugi

  • Mixmag Adria I Foto: BSH Events press
  • 26 June 2020
Počinje odbrojavanje do BSH Island Festivala

Prvi europski ljetni BSH Island Festival najavljuje nikad zabavnijh pet dana uživanja u vrhunskoj glazbi na hrvatskoj obali. Ovaj hrvatski festival brend od 9. do 13. srpnja u klubove Noa i Kalypso na Zrću dovodi svjetske glazbene zvijezde kao što su Artbat, Paco Osuna te Honey Dijon. Prilika je ovo za konačno uživanje u čarima ljetnog festivala za koji je u kratkom vremenu prodano više od 1000 ulaznica, a očekuje se i više od 4000 posjetitelja. Ljubitelji dobrog provoda iz cijelog svijeta u nekoliko dana BSH Island Festivala uživat će u plesu pod zvjezdanim nebom s pogledom na Jadransko more, nezaboravnoj glazbenoj avanturi krstarenja party brodom i brojnim drugim ljetnim aktivnostima koje će probuditi turističku sezonu i ljetne mjesece na hrvatskoj obali učiniti onakvima kakve sanjamo - ispunjenima i atraktivnima.

BSH Island festival hrvatski je proizvod u organizaciji BSH eventsa i Noa Beach Cluba. Festival je organiziran u rekordnom vremenskom roku od samo nekoliko tjedana, a poštovat će sve epidemiološke mjere protiv koronavirusa. Festival će otvoriti Kaluki čiji su nastupi traženi od Ibize do Miamia, a dolaze iz Manchastera. U projekt je uključen i Under No Illussion Records koji će također nastupiti na glavnoj pozornici a uz svjetske zvijezde na Festivalu će nastupiti i poznata domaća imena kao što su dvojac PEZNT i Andrew Meller, a bit će tu i Aldo Morro, Pablo Panda, Tom Bug. Full Ferry, Yakka, Kali, DJ Jock... Osim Noa Beach Cluba, Festival se također održava u klubu Kalypso u kojem će biti organizirani službeni after partiji.

Službeni pre-party festivala održao se u klubu Mint u Zagrebu, a posjetitelje je oduševio nastup britanskog DJ-a i producenta Richyja Ahmeda koji će svoj nastup ponoviti već za nešto više od dva tjedna na prvom BSH Island Festivalu.
Ulaznice za Festival mogu se kupiti na entrio webu kao i na entrio prodajnim mjestima.

Load the next article
Loading...
Loading...