Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Posljednji dan za izbor DJ-a godine i priliku za osvajanje nagrada

Prva dodjela nagrada Elector ulazi u svoju završnu fazu

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 31 January 2022
Posljednji dan za izbor DJ-a godine i priliku za osvajanje nagrada

Izbor DJ-a godine - Electorove nagrade publike, na kojem možete osvojiti Denon gramofon, traje još samo danas, 31.1. do ponoći, a nominirani su: Borut Cvajner, DJ Ogi, Ilija Rudman, Insolate, Jan Kinčl, Matroda, Mimi, Petar Dundov i Tom Bug.

Glasuje se na posebnoj stranici Iskona posvećenoj Electoru te Rock&OFF-u, nezavisnim novinarskim nagradama za najbolja postignuća na područjima elektroničke i rock glazbe u Hrvatskoj u minuloj godini.

Dok je Rock&OFF glazbenim fanovima već otprije poznat, Elector je ovogodišnji novitet organizatora Unisona, DJ sekcije HGU-a, Tvornice kulture i Iskona. Nagrada je organizirana u osam kategorija, od kojih u sedam (Album/kompilacija
godine, Remiks godine, Event godine, Techno, House i Bass singl te New s(e)lector), sve odluke oko finalista i pobjednika donosi nezavisni žiri sastavljen od 20 novinara i urednika posvećenih praćenju domaće elektroničke glazbene scene. Osma, jedina nagrada u kojoj o pobjedniku odlučuje publika, je Iskonova nagrada za DJ-a godine. Izbor je otvoren posljednja dva tjedna, a danas zaljubljenici u dobru glazbu imaju posljednju šansu podržati svojeg najdražeg aktera na sceni i sebi povećati šansu za osvajanje glazbene nagrade – vrijednog Denon gramofona ili glazbenog Iskon paketa.

Prva dodjela Electora održat će se u Tvornici kulture, dva dana prije Rock&Off-a, 3.2.2022., u 20h, uz glazbene nastupe nekih od nominiranih glazbenika i DJ-a.

Load the next article
Loading...
Loading...