Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Premijera: Plazmatick - Pijesak

Plazmatickov novi album ''Maziš mi se'' izlazi 13. studenog za PDV Records

  • Mixmag Adria I Foto: PDV promo
  • 6 November 2020
Premijera: Plazmatick - Pijesak

Svega dva mjeseca nakon albuma ''Hrđava vremena'', koji je na objavu čekao sedam godina, Plazmatick se vraća s novom glazbom i - još jednim albumom.

U izdanju PDV Recordsa, 13.studenog izlazi Plazmatickov ''Maziš mi se #cuddlycuddly'', s 12 novih stvari. Svi oni koji su se s Plazmatickom i njegovim soundom upoznali tek kroz nedavna ''Hrđava vremena'', na ovom će izdanju prepoznati njegove sklonosti ka trancey ambijentalnom izričaju. No za razliku od albuma objavljenog u rujnu (koji realno datira iz 2013.god.), na ''Maziš mi se'' su izostali izleti u dubstep/postdubstep.

Zapravo, novi album koji nosi dva naslova, ''Maziš mi se'' i #cuddlycuddly, mogli bismo podijeliti i na dva mini-albuma. Prvih 6 stvari su energično-atmosferični 4/4 epovi za postizanje vrhunaca na plesnom podiju. Jednu od tih,''Pijesak'', ujedno i prvu na albumu, premijerno donosimo na našem SoundCloud kanalu.

Sa sedmim naslovom, ''Uklet'', Plazmatick nas uvodi u, pomalo, eksperimentalni, ali i dalje harmonični downtempo. Lakši intenzitet provlači se i kroz čitavu drugu polovicu albuma te ga privodi kraju s romantičnom ''Ja i ti'', uz jedan, neočekivani moment na ''Ne dam vjetru da te dira'', koja počinje sjetnim i nježnim, ženskim vokalom...

Load the next article
Loading...
Loading...