Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Premijera Spicy programa uz PEZNT i Kostu Radmana

Novi koncept izlazaka predstavlja svoje premijerno izdanje bazirano na house glazbi u riječkoj Karolini

  • Mixmag Adria I Foto: Dino Ninković/Spicy press
  • 4 December 2019
Premijera Spicy programa uz PEZNT i Kostu Radmana

Riječka noćna scena dobiva osvježenje. Riječ je o novom konceptu izlazaka SPICY baziranom na house glazbi sa spojem luksuza i profesionalne produkcije, koji će omogućiti kvalitetan provod različitim posjetiteljima. Cilj SPICY-a je probuditi i začiniti riječku noćnu scenu a ubrzo i ostatak Hrvatske.

Tom prigodom, u petak 06.12.2019 u Caffe Bar – Night Bar Karolina gostovat će hrvatski house DJ duo svjetskog kalibra, PEZNT, kojeg čine Blacksoul i Mark de Line.


Već 2016. predstavili su se izdanjem na poznatom Toolroomu. Od tada su autorski materijal i remixeve objavili za priznate svjetske diskografske kuće - Dirtybird, Defected, Universal Music i dosegnuli visoke pozicije na top-listama relevantnih platformi elektroničke glazbe.

I sad napokon, 06.12., spremaju klupski nastup u Rijeci na kojem će osim njih za pult stati i Kosta Radman, producent i mađioničar na mikseti te dugogodišnji rezident Papaye na Zrću i Revelina u Dubrovniku.

A koji su planovi za budućnost SPICY koncepta? Veliki! U 2020. godini na redu su tri, četiri događaja na otvorenim lokacijama, s poznatim i internacionalnim DJ imenima uz, naravno, profesionalnu organizaciju i uslugu primjerenu svim punoljetnim posjetiteljima.

No, za početak, vidimo se 06.12., u Karolini, na SPICY presents PEZNT + KOSTA RADMAN

Load the next article
Loading...
Loading...