Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Preminuo Ebow Graham aka Metropolis, iz Foreign Beggarsa

Pjevač poznatog britanskog hip hop i dubstep benda imao je 41 godinu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 20 April 2020
Preminuo Ebow Graham aka Metropolis, iz Foreign Beggarsa

Pjevač Foreign Beggarsa, Ebow Graham aka Metropolis, preminuo je u 41. godini, otkrili su iz benda putem društvenih mreža. U izjavi stoji:

“Posljednjih godina bio je na duhovnom putovanju i stvarno je istraživao svoj odnos prema postojanju i svemiru. Prošlog je tjedna bio vrlo spokojan i sretan govoreći o svom životu, obitelji i umjetničkoj viziji. Posljednje riječi koje smo ga čuli da kaže, bilo su: 'Jedini način na koji će se čovječanstvo izliječiti je kada shvati da smo svi Gaia i kad istinski shvatimo da smo svi jedno.' Ove riječi ne mogu biti istinitije, pogotovo u svjetlu njegovog odlaska”. Članovi benda su i preko JustGiving stranice pokrenuli i kampanju da skupe 50 tisuća funti, za pomoć njegovom 10-godišnjem sinu.

Foreign Beggars osnovani su 2002. godine i objavili su 11 albuma. Njihov posljednji album, “Matriarchy”, izašao je krajem prošle godine, o čemu smo i pisali.

Bend je bio plodan u studiju, surađivali su s raznim artistima među kojima su i Riko Dan, Alix Perez, Noisia, a objavljivali su i na labelu Deadmau5a, mau5trap.

Load the next article
Loading...
Loading...