Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Otvorene prijave projekata za nagradu Ambasador elektroničke glazbe

Prijave traju do 2.veljače a svečana dodjela održat će se 19. ožujka u riječkom Pogonu kulture

  • Mixmag Adria I Foto: Dino Ninkovic/Denine.eu
  • 27 January 2020
Otvorene prijave projekata za nagradu Ambasador elektroničke glazbe

Otvorene su javne prijave projekata za četvrtu dodjelu priznanja “Ambasador” elektroničke glazbe. Dodjeljivat će se nagrade za ostvarenja u 2019.g. u Hrvatskoj i regiji, a svečana manifestacija održava se u četvrtak, 19. ožujka 2020. u riječkom Pogonu kulture kao dio manifestacije “Mjesec glazbe” u sklopu Rijeka EPK2020.

Ove godine broj kategorija narastao je na ukupno 35, od čega se ističe povratak žanrovskih kategorija za DJ-a, uvrštavanje kategorija za vrednovanje rada Mainstream DJa i producenata. Kako je Ambasador kreiran da, osim što nagrađuje najbolje, isto tako i povezuje, ali i potiče mlade i nove kreativce na sceni, ove godine su tri takve kategorije - Najbolja nova klupska večer, Mladi DJ godine te Najperspektivniji bend godine/autorski projekt elektroničke glazbe. Svakako jedna od važnijih novih kategorija jest i ona za Vizualno rješenje godine.

U sam rad nagrade uključena je i struka - stručnu radnu skupinu tvori preko 80 profesionalaca iz elektroničke glazbene industrije s višegodišnjim iskustvom i zapaženim rezultatima na sceni koje predlaže organizator nagrade Ambasador i partner projekta HGU DJ sekcija, a uključuje DJ-e, producente, promotore, organizatore festivala, vlasnike izdavačkih kuća, voditelje klubova, radijske voditelje, PR-ove, novinare, itd. Popis osoba koji su ove godine bili uključeni u stručnu radnu skupinu ostaje tajan sve do same dodjele nagrada, nakon čega će biti objavljen na webu manifestacije. Također, na svečanoj dodjeli Ambasador svake godine okuplja se oko 300-tinjak profesionalaca iz elektroničke glazbene industrije te služi kao most koji ih povezuje.

Svoje favorite prema definiranom pravilniku, kategorijama i kriterijima mogu prijaviti nositelji projekata, suradnici, prijatelji i fanovi. Prijave projekata su do 2. veljače 2020. Pravila, kategorije i kriteriji kao i obrazac za prijave nalazi se na webu www.ambasador.hr.

Load the next article
Loading...
Loading...