Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Dva DJ-a pronašla rijetku kolekciju vinila, deset godina nakon što su je izgubili

'Plakao sam kad sam izgubio ploče i ne mogu vjerovati da su mi se vratile nakon toliko vremena'

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 30 September 2021
Dva DJ-a pronašla rijetku kolekciju vinila, deset godina nakon što su je izgubili

Dva DJ -a iz Bristola pronašla su svoju kolekciju rijetkih vinila, 10 godina nakon što su je izgubili na putu kući s nastupa u gradskom pubu. Sean Kelly i njegov brat Dan, poznati kao The Kelly Twins, imali su osmosatni set garagea, disca i housea u The Bellu blizu Stokes Crofta u Bristolu 2011. godine. Zbog duljine seta sa sobom su ponijeli tri torbe s vinilima. Nakon nastupa, išli su s taksijem doma da bi, kad su stigli kući, shvatili da je jedna od te tri torbe, s oko 80 vinila, nestala.

U razgovoru za Mixmag, The Kelly Twins su rekli kako je zbirka sadržavala nekoliko Shangaan electro remikseva, ploču Marka Ernestusa, Levona Vincenta i Jamesonov remiks Whitney Houston. Govoreći za Bristol Live, Sean (36) je otkrio: “Bila je te pomno odabrana kolekcija pa nas je jako pogodilo kad smo je izgubili, pogotovo jer je saržavala dosta white labelsa koje je teško za pronaći. Kad smo shvatili da smo izgubili torbu, zvali smo taksi kompanije, vratili se natrag u The Bell, zvali prijatelje... No, na kraju smo morali prihvatiti da smo ih izgubili zauvijek”, ispričao je Sean. “Zapravo mi je taj osjećaj gubitka i dalje jako svjež, uvijek je jako tužno kad izgubite ploče jer ne samo da koštaju nego sa sobom nose i brojne uspomene.”
Ovog tjedna nazvao ih je jedan stari prijatelj koji je rekao da je otkrio torbu s pločama u garaži koju je čistio. Torba s vinilima sadržavala je pismo sa Seanovim imenom i crtež koji je napravio njegov nećak kad je imao godinu dana. Njegov nećak sada ima 11 godina.

Sean se odmah pohvalio na Twitteru.

Blizanci su za Mixmag rekli da se osjećaju sjajno što dobili natrag kolekciju a Sean je već ponovno puštao vraćene ploče.

Load the next article
Loading...
Loading...