Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Public Enemy izbacili Flavor Flava iz benda!

Odlučili su to nakon svađe uoči skupa potpore za Berniea Sandersa

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 3 March 2020
Public Enemy izbacili Flavor Flava iz benda!

Flavor Flav više nije član Public Enemyja. Bend će, kako su izjavili, “nastaviti dalje” bez jednog od svojih utemeljitelja, nakon neslaganja oko nastupanja na mitingu Berniea Sandersa.

Jedan od suosnivača i glavni član Public Enemyja, Chuck D, prije nekoliko dana je nastupio kao Public Enemy Radio na navedenom mitingu. Uoči nastupa, odvjetnici Flavor Flava izjavili su da on “nije podržao nijednog političkog kandidata u ovom izbornom ciklusu” i da Bernie Sanders nije bio ovlašten koristiti fotke benda bez njegovog dopuštenja.

Također su rekli: “Iako je Chuck, nravno, slobodan izraziti svoj politički stav onako kako smatra prikladnim, njegov glas ne govori u ime Public Enemyja.”

“Public Enemy i Public Enemy Radio nastavit će dalje bez Flavor Flava”, stoji u objavi za medije koju je bend dao: “Zahvaljujemo mu na dugogodišnjoj službi i želimo mu dobro.”

Chuck D je u nizu tweetova dodao: “Da postoji lova za ovaj nastup, Flav bi bio na skupu i to u prvom redu! On NE ŽELI nastupati besplatno. Tužio me na sudu prvi put kad sam ga pustio da se vrati u bend. Njegov odvjetnik me ponovno tužio ovaj petak i sad je doma i preporučujem mu da ode na liječenje!”

Flavor Flav je član legendarnog benda već 35 godina, no ovo nije prvi put da se sukobio s ostalim članovima. Primjerice, 2017. godine Flav je tužio Chucka D-a i menadžment benda Eastlink zbog neisplate zarade.

Load the next article
Loading...
Loading...