Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Purple Disco Machine ima novi album, 'Exotica'

Nasljednik je to njegovog debi izdanja 'Soulmatic' iz 2017. godine

  • Mixmag I Foto: PHILIPP GLADSOME
  • 18 October 2021
Purple Disco Machine ima novi album, 'Exotica'

Purple Disco Machine napokon je objavio svoj drugi album,‘Exotica’. Nasljednik je to njegovog debi albuma iz 2017. godine ‘Soulmatic’.

Album ‘Exotica’ odaje počast osamdesetima i raznim umjetnicima koji su inspirirali ovog njemačkog DJ-a da izađe iz undergrounda i posveti se produkciji. Sadrži četrnaest pjesama u kojima se čuje britanski synth-pop, Italo-disco stilovi od Morodera, Milana i Münchena, Princeov funk, do pojedinaca kao što su George Michael i Quincy Jones.

Neke od tih četrnaest pjesama već su objavljene, uključujući “Playbox”, “Fireworks”, “Dopamine” i “Hypnotized” - s tim da je potonja do sad streamana više od 250 milijuna puta. Ostale pjesme - poput “At The Disko”, “Music In You” i “Don't Stop” - uključuju mješavinu klupskog zvuka, dancefloora, klavira i funky melodija među blažim pjesmama poput “Wanna Feel Like A Lover”.

Kao producent, Purple Disco Machine također je objavio hrpu remiksa. Nakon što je remiksirao “Lola's Theme” poznatih Shapeshiftersa, remiksirao je i za Fatboy Slima, Calvina Harrisa i Marka Ronsona.

Album provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...