Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Radio Slave predstavlja novi house banger

Idealan za blagdane...

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 19 December 2022
Radio Slave predstavlja novi house banger

Radio Slave je podijelio svoj najnoviji singl, 'You Don't Know', dio njegove etikete Rekids, a istovremeno je objavio i V/A 'The House of Rekids 2022'. U 'You Don't Know' ovaj renomirani producent i DJ istražuje house sound koristeći nabijene drum beatove s catchy vokalnim isječcima i filtriranim synthevima a rezultat je devetominutni hipnotizirajući banger.

Na V/A uključeno je mnoštvo imena: Alinka, Star B i Mona Yim trojac je koji igra glavnu ulogu na kompilaciji koja ukupno broji 13 house cutova.

“Bila je ovo velika godina za label koji je definitivno više fokusiran na house glazbu i stvarno volim našu rastuću obitelj umjetnika” kaže Radio Slave, poznat i kao Matt Edwards, za Mixmag. “Bilo mi je veliko zadovoljstvo poželjeti dobrodošlicu svježim novim talentima poput super talentirane Mone Yim iz Berlina, a ove sam godine također radio s legendarnom minhenskom mašinom DJ Hellom. Također smo imali neke masivne singlove od Alinke, Iana Pooleya, Marka Brooma i naravno Dixonove obrade moje pjesme "Wait A Minute", pa se činilo prikladnim nazvati kompilaciju 'House of Rekids'!”

Dok i dalje objavljuje vlastiti rad, od 'Grindhousea', 'Another Cluba' i ostalih tijekom prethodnih 20 godina - Edwardsov A&R rad njeguje zvuk Rekidsa kako bi predstavio neke od najintrigantnijih pjesama hvaljenih, mladih umjetnika.

Kompilacija je dostupna samo preko streama, provjerite je OVDJE.

Popis pjesama:

01 Radio Slave - Don’t You Know
02 Star B - Love Will Remain
03 Alinka - Numbers
04 Radio Slave - Wait A Minute (Dixon Extension)
05 Frankie and Sandrino - Brain Scan
06 Ian Pooley - SP12 Electric Mistress 07 Mathias Kaden - Blackbird
08 Mona Yim - Gotta Do This Gurl
09 Radio Zahn - Twilo
10 Mark Broom - Nod To The D
11 Radio Hell - Lost Souls
12 Royal Academy Of Fierce - Black Pussy’s Revenge
13 Terry Farley - Why We Dance (Kevin Swain and Terry Farley Remix)

Load the next article
Loading...
Loading...