Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Provjerite novo izdanje RAW Industries Berlin Vol.2

Na izdanju sudjeluju Analog Kitchen, Hartbrand, Honeysmack, Josef Kunz, Kimbownaut & Anon, Moog Conspiracy, Vamp Acid i Tomo in der Mühlen

  • Mixmag Adria/Press
  • 10 October 2024
Provjerite novo izdanje RAW Industries Berlin Vol.2

Community/live event/label RAW Industries Berlin je, nakon uspješnog prvog izdanja, objavio i drugi Raw Industries Berlin, Vol. 2, na kojem sudjeluju Analog Kitchen, Hartbrand, Honeysmack, Josef Kunz, Kimbownaut & Anon, Moog Conspiracy, Vamp Acid i Tomo in der Mühlen.

RAW je fokusiran na berlinsku live techno scenu, gdje se techno izvodi modularnim synthevima kao i drugim hardverskim instrumentima. Na svim izdanjima sudjeluju istomišljenici iz cijeog svijeta, pa tako na ovom najnovijem možemo čuti Analog Kitchen iz Amsterdama, kao i Honeysmacka iz Australije, koji izvodi live techno gotovo 3 desetljeća, čime je zaradio reputaciju jednog od vodećih pionira elektroničke glazbe u toj zemlji. Na drugom izdanju je također i nama dobro poznati Tomo in der Mühlen koji je u svijetu modularnog techna poznat kao Tomo Raw. Tu su još i Josef Kunz, live performance techno umjetnik poznat po svom sirovom, driving soundu i melodic grooveu, zatim Vamp Acid, live techno umjetnica, producentica, vokalistica ali i voditeljica i ko-kuratorica @hrdwre.io., Kimbownaut & Anon, te Moog Conspiracy, powerhouse na techno sceni od 2007.

Ovaj vikend, 12.10 je i live event u Gehimclubu, u Magdeburgu, Njemačka, na kojem će svirati Tomo in der Mühlen | Live Eurorack, DJ T.A.G. Live Eurorack, Kimbownaut & Vamp Acid | Live Eurorack, DXTN, Thomas Wandrach. Nakon toga RAW se vraća u Berlin sa eventima i priprema novo VA izdanje.

Raw Industries Berlin, Vol. 2 provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...