Menu
Home Novosti Menu

Esencijalno: Reblok objavio novo EP izdanje

Naslova "Alone With You" izdanje donosi dvije nove tech-house poslastice, objavljenje pod okriljem etikete Sola

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 31 January 2020
Esencijalno: Reblok objavio novo EP izdanje

Reblok i u 2020. godinu ulazi s izvrsnom novom glazbom! Upravo je ovog petka, 31. siječnja/januara objavljen njegov novi EP "Alone With You", koje vam predstavljamo kao Esencijalno izdanje.

EP donosi dvije tech-house poslastice, naslovnu "Alone With You" te "Bosphor", a objavljeno je pod okriljem etikete Sola, kojeg vodi britantski producentski duo Solardo! Izdanje je dostupno putem Beatporta, a djelić naslovne stvari možete poslušati u nastavku.

Kako smo već nekoliko puta istaknuli na ovim stranicama, 2019. godina za Rebloka je bila od iznimnog uspjeha. Tu se posebno ističe izdanje "Smile", potpisano za Hot Creations Jamiea Jonesa, a koje su kroz svoje setove podržala imena poput Fishera, Leea Fossa, Marca Carole, Setha Troxlera...te se također našlo i u BBC Radio 1 eteru.

Na našoj nedavno objavljenoj listi "2019: Top 40 regionalnih producenata" Reblok se našao na 2. poziciji te vjerujemo da će i 2020. godina biti još uspješnija za njega i njegov rad.

Skrećemo i pozornost kako će u petak, 7. veljače Reblok svoj tech-house set će premijerno predstaviti i pred zagrebačkom publikom, u klubu Opera, u sklopu clubbing večeri Spicy. Uz njega, za deckovima će se naći i PEZNT, Mike&Me i EDVIN.

Loading...
Loading...