Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

Stigle su nove Reebok Classic Leather Legacy AZ - savršen spoj budućnosti i nostalgije

Mladi hrvatski kreativci već su se ‘zaljubili’ u novi CLL model

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 23 September 2021

U svom lifestyle portfelju Reebok ove sezone predstavlja nove Classic Leather Legacy AZ tenisice. Inspirirane siluetom poznatog AZTEC II modela, nove Reebok tenisice genijalan su spoj modernog i retro stila. Mladi hrvatski kreativci već su se ‘zaljubili’ u novi CL LA Z model.

NOVE TENISICE S REEBOK POTPISOM

Brend je iskoristio prepoznatljivu siluetu modela AZTEC II kako bi korisniku dao poseban doživljaj nostalgije u budućnosti. Rezultat tog spoja su nove Classic Leather Legacy AZ tenisice koje daju poseban vintage look svakoj odjevnoj kombinaciji. Ovim modelom tenisice vraća se kopča na peti, detalj koji je Reebok u prošlosti često ugrađivao u svoje tenisice, a koji ju čini udobnijom i savršenom za svaki dan.

CLASSIC LEATHER LEGACY AZ

Classic Leather Legacy AZ predstavljaju moderan preokret na legendarnim bojama AZTEC II marke. Uz gore navedene detalje, tenisica također ima modernizirano dno, što je dodatno razlikuje od prethodnih modela Classic Leather Legacy.
U konačnici, Classic Leather Legacy AZ povezuje kultnu prošlost Reeboka s restrukturiranom, modernom tenisicom za budućnost.

Classic Leather Legacy AZ model dostupan je online i u Buzz trgovini Arena Centar i City Center one West.
Više informacija o novom lifestyle modelu dostupno je na LINKU.

Load the next article
Loading...
Loading...