Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Ritam Infection - online emisija koja predstavlja izvođače sa lokalne underground scene

Emisija je koncipirana na temelju ljubavi prema glazbi i rave pokretu a za cilj ima probuditi kreativni duh u svakom pojedincu

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 20 September 2020
Ritam Infection - online emisija koja predstavlja izvođače sa lokalne underground scene

Predstavljamo Ritam Infection, novu emisiju glazbeno - kulturnog sadržaja, nastalu kao pilot projekt za vrijeme Covid-19 pandemije u travnju 2020. Autori emisije su Tony Marasović i Nikola Janjić koji su se upoznali na terenima lokalnih televizijskih kuća. Inspiracija im je, kako kažu, došla od svjetskih poznatih kanala uz neke izmjene i modifikacije.

U prvoj sezoni naglasak je stavljen na house glazbu sa techno, deep i groove podžanrovima. U svakoj epizodi, kroz intervju i glazbeni set, gledatelji upoznaju po jednog izvođača. Epizode se razlikuju i po atraktivnim lokacijama koje su specifične za ovo podneblje a lokaliteti su raspoređeni od prirodnih okruženja poput planinskih vrhova i kanjona, pa sve do urbane arhitekture grada Splita. Osim samih izvođača, koji su glavni fokus, postoje mnogi protagonisti iz umjetnosti i sporta koji su u sinergiji sa glazbom pokazali svoje vještine i sposobnosti. Izvođači dolaze sa lokalne undeground scene a nastupali su na mnogim rave partyjima, festivalima i klubovima. Emisija je koncipirana na temelju ljubavi prema glazbi i rave pokretu a za cilj ima probuditi kreativni duh u svakom pojedincu.

Load the next article
Loading...
Loading...