Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Prvi svjetski “drive-in festival u covid eri” održava se ovaj vikend

Promotori Road Ravea kažu da je ovo “ultimativni srednji prst koronavirusu”

  • Mixmag Adria I Foto: Mixmag
  • 26 May 2020
Prvi svjetski “drive-in festival u covid eri” održava se ovaj vikend

Događaj prozvan “prvim drive-in festivalom u covid eri” održat će se ovaj vikend, 29. i 30. 5., pored Phoenixa, u Arizoni. Promotori, Relentless Beats, kažu da je ovaj festival “ultimativni srednji prst koronavirusu”. Road Rave će se održati u Wild Horse Motorsports Parku, u petak i subotu od 19:00 do 23:00. Kapacitet je ograničen na 500 automobila, s minimalno dvije osobe i maksimalno osam ljudi po vozilu.

Na web stranici festivala stoji: “Road Rave je drive-in koncert koji ima na umu socijalno distancirano iskustvo. Pandemija koja je u tijeku zahtijeva novi način razmišljanja o live partyjanju.” Sudionicima se preporučuje da tijekom trajanja festivala štite svoje lice maskama, a primjenjivat će se i pravila društvenog distanciranja s uputama kada će ljudima biti dopušteno da izađu iz svojih vozila. Alkohol se neće posluživati ali će biti dostupna bezalkoholna pića i hrana.

Headliner prve večeri je Carnage koji nastupa i drugu večer zajedno sa 4B i Valentino Khan’s Hulk Gang projektom, a tu su još i SAYMYNAME, PAZ i Dr Fresch koji će nastupati back-to-back sa Bijouom.

Ulaznice za 30. svibanj su rasprodane, ali još uvijek su dostupne neke za 29. svibanj, u rasponu od 45 dolara za auto s 1-2 osobe na zadnjem sjedalu te od 375 dolara za kombi / SUV za 6-8 osoba. Dio prihoda bit će doniran fondu za pomoć u borbi protiv COVIDA 19.

Niže možete pogledati najavu festivala.

Load the next article
Loading...
Loading...