Menu
Home Novosti Menu
Novosti

RootsInSession Music predstavlja EP ''We Are Ready'' Elidana i Bude iz Elvis Jacksona

Riječ je o prvom izdanju ovog tandema za izdavačku kuću RootsInSession Music

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 3 July 2022
RootsInSession Music predstavlja EP ''We Are Ready'' Elidana i Bude iz Elvis Jacksona

RootsInSession dvojac Pier i Fu, nakon dvije godine objavljivanja vlastite produkcije za svoju izdavačku kuću RootsInSession Music, po prvi put su uzeli pod svoje okrilje producenta, glazbenika, promotora i DJa po imenu Elidan, koji je udružio snage s Budom, vokalistom i frontmenom benda Elvis Jackson na novom EP-u ''We Are Ready''.

Pod imenom Elidan potpisuje se producent koji je svoj glazbeni put počeo graditi 2006. godine, prvo kao DJ Daniel Greenx, a potom kroz duo DubDiggerz, s kojim je objavljivao glazbu na poznatim dubstep etiketama kao što su
Gourmet Beats, Navy Cut, Plant Power, Artikal Music kao i na slovenskom labelu DeepEnd! na kojem su objavili album ''11''.

RootsInSession Music objavljuje EP ''We Are Ready'' u reggae-hop stilu, a sadrži dub i drum'n'bass verzije. Na EP-u gostuje frontmen benda Elvis Jackson, Buda, koji je, na RootsInSession Music objavio pjesmu ''Lockdown'', s prvog riddim albuma u Sloveniji, ''LockdownSka'', u produkciji RootsInSessiona i Marka Gaćine iz Brain Holidaysa.

Load the next article
Loading...
Loading...