Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Yulia Niko

Nova gošća naše rubrike hvaljena je producentica i DJ-ica koja je upravo objavila remiks velikog house hita iz 2021. 'See Me Burn'

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 2 July 2022
My Top 3 Essentials: Yulia Niko

Nakon niza hvaljenih izdanja za Watergate, Crosstown Rebels, Scenarios, 8Bit, Orianna i In The Mood, da nabrojimo samo neke, DJ-ica, producentica i Mixmag Cover Star Yulia Niko ima najnovije oružje u svom glazbenom arsenalu koji se stalno širi - najavljuje novi remiks stvari “See Me Burn”, Moullinex & GPU Panica.
Izdan u petak, 24. lipnja preko cijenjene lisabonske izdavačke kuće Discotexas, Yuliin remiks nudi sjajnu interpretaciju šestominutnog singla i ostavlja njezin jasan pečat na jednu od najvećih house stvari iz 2021. Pjesmu nabavite OVDJE a u nastavku doznajte koje tri stvari Yulia obavezno vrti u svojim setovima ovo ljeto!

1. Ruede Hagelstein - Aschera (Original Mix)

Pustila sam ovu pjesmu prije 2 tjedna, jako sam sretna što mi ju je prijatelj poslao. Stvar je baš za mene, groovy... tako je čista, s jedinstvenim synthevima i puno različitih bubnjeva. Vrlo 'trippy' pjesma, tako da zahtijeva vrlo dobar sound system u klubu kako bi je ljudi stvarno mogli osjetiti.

2. Angelos & Da Mike - In Your Head

Oh, ovu stvar sam vrtila svaki put zadnja četiri mjeseca. I opet sam je dobila od još jednog prijatelja iz Italije. Hipnotička baza i tomovi koji dolaze iz Afrike. Za mene je to bio pun pogodak, sviram je u različitim dijelovima seta. Jednom sam čak počela set s njom.

3. Maxim Lany - Spectrum (Extended Mix)

Maxim Lany je prije nekoliko mjeseci postao jedan od mojih omiljenih producenata. Pustila sam jednu od njegovih promo stvari i video je postao viralan na Instagramu. Kontaktirao me i postali smo Insta prijatelji. Zatim mi je poslao još svoje glazbe i ja sam je redovno puštala. On je tako talentiran tip. Zaista cijenim naše prijateljstvo.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...