Menu
Home Novosti Menu
Premieres

Premijera: Madhouse Records predstavlja novo kompilacijsko izdanje

Poslušajte soulful house poslasticu "Ruff Draft" Roya Visiona

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 5 November 2019
Premijera: Madhouse Records predstavlja novo kompilacijsko izdanje

Kultni label Madhouse Records za kraj 2019. godine predstavlja novo kompilacijsko izdanje! Naslova "MMXIX, A Madhouse Compilation" izdanje će biti objavljeno ovog petka, 8. studenog, a premijerno vam predstavljamo jednu stvar s kompilacije!

Kerri Chandler je Madhouse Records osnovao 1992. godine, u suradnji s Mel Medalie, a prošle godine je jubilarnih 25 godina djelovanja obilježeno izvrsnom "25 Years of Madhouse" kompilacijom.

Upravo predstavljeno izdanje "MMXIX, A Madhouse Compilation" nastavak je te priče te ujedno i prvo kompilacijsko izdanje Madhousea u ovoj godini. Kao i svaki put do sada, gostujuća imena kombinacija su iskusnih i nadolazećih artista, koji kreiraju prepoznatljivi soulful house! Jedno od takvih novih i talentiranih imena je DJ i producent Roy Vision, s trenutnom pariškom adresom, koji je ovom prigodom kreirao "Ruff Draft", a koju premijerno možete poslušati u nastavku.

Izdanje donosi ukupno 6 gostujućih imena i pratećih novih stvari, bit će objavljeno 8. studenog, a prednarudžbe su dostupne putem Beatporta.

Tracklist:

01. Wouter S – En Route A Paris (Original Mix)
02. Carlo – Kilimanjaro Coconut (Original Mix)
03. Manuold – Beat Back (Original Mix)
04. Sebb Junior – Cause You Love Me (Original Mix)
05. Roy Vision – Ruff Draft (Original Mix)
06. Dub Striker – Time Flies (Original Mix)

Load the next article
Loading...
Loading...