Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Saloon za doček Nove Godine!

ReAssembled Collective priprema doček u legendarnom zagrebačkom klubu

  • Mixmag Adria
  • 29 December 2019
Saloon za doček Nove Godine!

Damir Ludvig, Deftone i Milea sviraju na dočeku Nove godine u zagrebačkom klubu Saloon. Za ovaj svečani događaj, zaslužan je ReAssembled Collective, tim koji je ušao u drugu godinu organizacije posebnih klupskih događaja na zanimljivim lokacijama. A postoji li išta zanimljivije od legende?

Ono što je Studio 54 za New York, za zagrebačku publiku to je Discotheque Saloon. Ovaj izuzetni prostor s 50 godina povijesti, predstavlja kolijevku klupske kulture. Šarm kluba koji je istovremeno okupljao poznate i slavne osobe, modno osviještene, ali i sve koji su bili spremni ostati budni i provesti beskonačne sate na plesnom podiju, upisan je velikim slovima u kronikama zagrebačkog noćnog života.

"Kad mi je ReAssembled Collective spomenuo Saloon, trenutno sam izgubio pokeraški izraz lica i zablistao od oduševljenja!", tvrdi Damir Ludvig i dodaje: "Uz Saloon me veže bezbroj nostalgičnih sjećanja, nezrelih ljubavnih iskustava, a moj je prvi nastup u tom prostoru bio ispunjenje jednog od mojih dječačkih snova!"

ReAssembled Collective najavljuje glazbeni program koji uključuje klasike, raritete, verzije poznatih singlova, novi acid, te fuziju melodic techno zvuka u kombinaciji s progressive, tribal, house i tech house elementima, a uz već spomenutog Ludviga za euforičnu atmosferu zaduženi su Deftone i Milea.

Deftone objavljuje za etikete kao što su Defected, Blacksoul Music i Marba Records, a singlove ovog karizmatičnog producenta, redovito pušta stari majstor Roger Sanchez.

Sve popularnija Milea, jedna je od najboljih i najljepših Slovenki na DJ sceni, a na doček Nove godine, koji će ujedno biti i njen prvi nastup u zagrebačkom klubu Saloon, dolazi direktno s gažiranja u Austriji.

Load the next article
Loading...
Loading...