Search Menu
Home Novosti Menu
Festivali

Sea Star Festival prebačen za sljedeću godinu, zadržani svi isti izvođači

A u terminu kad je trebalo biti ovogodišnje izdanje festivala, održat će se Sea Star Stream festival

  • Mixmag Adria I Foto: Sea Star Press
  • 7 May 2020
Sea Star Festival prebačen za sljedeću godinu, zadržani svi isti izvođači

Sea Star Festival službeno je pomaknut na svibanj 2021. godine, uslijed mjera propisanih od strane nadležnih institucija i općeg globalnog stanja. No, zahvaljujući dugim pregovorima organizatora iz EXIT tima, dobra vijest za sve fanove je da će ih iduće godine u laguni Stella Maris u Umagu dočekati i svi najavljeni izvođači, čime je Sea Star postao i jedini festival u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji koji uz nove datume ima i potvrdu nastupa svih prethodno potvrđenih izvođača. Organizatori najavljuju da će i ovaj popis dodatno proširiti kako bi nagradili publiku za ukazano strpljenje tijekom ove nezapamćene situacije u svijetu, koja je posebno teško utjecala na festivalsku industriju.

Novi festivalski termin je tjedan dana bliži ljetu - u petak 28. i u subotu 29. svibnja 2021. nastupat će Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens, talijanska hit senzacija Meduza, zatim Dubioza Kolektiv, Umek i Vojko V! Uz njih na line upu su trap reprezentacija u sastavu Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rock duo Buč Kesidi, Insolate i mnogi drugi.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za ovogodišnji Sea Star festival kupljeni na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2021. godine. U prodaju će kasnije krenuti i novi kontingenti ulaznica, smještaja i prijevoza o čemu će uskoro biti objavljeno i više informacija. Svi kupci kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca. EXIT tim moli za strpljenje kako bi način povrata bio usklađen sa zakonskim rješenjima koji će biti usvojeni od strane Republike Hrvatske, a u skladu s aktualnom situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa. Čim budu dostupne informacije će biti objavljene na službenim web stranicama i društvenim mrežama festivala.

Na datume kada se ovogodišnji festival trebao održati, točnije od četvrtka 21. do nedjelje 24. svibnja pripremljen je Sea Star Stream Festival, na kojem će se prikazati snimke brojnih nastupa s protekla tri izdanja. Snimke će se, u pravoj festivalskoj formi, društvenim mrežama i službenoj web stranici Sea Stara. Programska satnica bit će objavljena 11. svibnja.

Load the next article
Loading...
Loading...