Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sea Sound kao nasljednik Seasplash festivala

Festival dolazi u osvježenom ruhu, i s konceptom prilagođenim za nova vremena

  • Mixmag Adria/Press
  • 26 January 2024
Sea Sound kao nasljednik Seasplash festivala

Nakon što je prošle godine održano posljednje izdanje Seasplash festivala, organizatori su najavili kako spremaju nešto novo. I, nisu lagali. Upravo su predstavili Sea Sound, potomka, ili nasljednika Seasplash festivala, koji, kako kažu, dolazi u osvježenom ruhu, i s konceptom prilagođenim za nova vremena.

Uz bogati glazbeni program, Sea Sound će dodatno usmjeriti pažnju na ponajveće rezultate kreativnosti u posljednjem desetljeću, tj. na pojavljivanje niza novih, ručno izrađenih sound systema, kako u domaćem, tako i u međunarodnom okruženju, gdje isti postaju ništa manje bitni od izvođača na pzoornicama. Utoliko je i posebnost što će se, od 18. do 21. srpnja na lokaciji Martinske u Šibeniku, na nekoliko većih, srednjih i manjih pozornica, čitav program odvijati upravo na 'custom made' sound systemima. Sam glazbeni program predstavit će aktualno sa domaće, regionalne i međunarodne scene, kroz presjek izvođača, kao i predstavljanje kolektiva, u širokom rasponu stilova, od tradiconalno-analognih, do recentno-elektroničkih.

Prve izvođače, kao i sound systeme, predstavit će za mjesec dana, do tada su na snazi festivalske Blind ulaznice po najpovoljnijoj cijeni koje možete nabaviti OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...