Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Umjesto Boogalooa - KSET!

Podijeljene reakcije na rezultate provedenog javnog natječaja za zakup prostora u poslovnoj zgradi Pučkog otvorenog učilišta

  • Mixmag Adria I Foto: Pixabay
  • 25 January 2024
Umjesto Boogalooa - KSET!

Nakon provedbe javnog natječaja za zakup prostora u poslovnoj zgradi Pučkog otvorenog učilišta Zagreb, donedavni prostor Boogalooa pripao je KSET-u, što je izazvalo podijeljene reakcije. Na natječaj su pristigle dvije ponude, one Boogalooa, točnije zajednička ponuda REGA-DARKO j.d.o.o. za ugostiteljstvo i Udruge za promicanje glazbene i tehničke kulture ‘Glazbena kuća’, koji su ponudili iznos mjesečne zakupnine od 7.007,00 eura (+PDV), te KSET, odnosno zajednička ponuda Saveza studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva i ElektroStudent d.o.o. s ponuđenim iznosom mjesečne zakupnine od 16.069,69 eura (+ PDV). Vlasnik spomenutog prostora u Ulici grada Vukovara 68, Pučko otvoreno učilište Zagreb, odlučio je kako je ponuda KSET-a financijski povoljnija, te im dodijelio prostor.

Jedan od voditelja kluba Boogaloo, Anđelko Šipuš Shipe, odmah je reagirao na odluku te je na svom Facebook profilu napisao što je zapravo prethodilo toj odluci:

I iz KSET-a su se odmah javili s komentarom, iako nije puno toga objašnjeno.

Pratit ćemo razvoj situacije...

Do tad nepomenimo i da, nakon što je Pločnik morao zatvoriti vrata na adresi Međimurska 21, prvo prijelazno razdoblje nastavlja na drugoj adresi, Jabukovac 28. Radit će od 18 sati do ponoći, ulaz će biti besplatan, a osim muzike s ploča koje su obilježile Pločnik u hodu će dogovarati i svima drage evente. Zbog unaprijed dogovorenih događanja u klubu, Pločnik Gornji starta u ponedjeljak 5. veljače!

Load the next article
Loading...
Loading...