Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Serato slavi 20 rođendan uz dokumentarac i limitirani box set

Svoj obol proslavi dali su A-Trak, Roni Size i DJ-Z-Trip

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 18 January 2020
Serato slavi 20 rođendan uz dokumentarac i limitirani box set

Serato je objavio dokumentarac i limitirani box set kako bi proslavio 20 godina Serata i “The Power Of Musica”.

Trodijelni dokumentarni film prati nevjerojatnu priču o uspjehu ove tvrtke uz komentare umjetnika kao što su Roni Size, DJ-Z-Trip, DJ Jazzy Jeff, Rich Medina, A-Trak, Kenny Dope i drugi.

Dostupan za kupnju u Serato online shopu i odabranim prodavaonicama diljem svijeta, limitirani box set objavljen za 20. obljetnicu, uključuje dva Serato Control Vinyl fita s NoiseMapom te knjigu fotografija koje prate povijest Serata od 1999. do 2019. godine.

Počevši na Novom Zelandu 1999. godine pokretanjem Pitch 'n Timea, tvrtka je od tada revolucionirala globalnu DJ-scenu i privukla eklektičan spoj inovatora, umjetnika i sanjara. Zahvaljujući Pitch 'n Timeu, Serato je prešao u DJ industriju gdje je izbacio Serato Scratch Live, Serato DJ Pro i Serato DJ Lite.

Sad se Serato vratio u svijet svjetske glazbene produkcije izdavanjem Serato Sample i beat making aplikacije, Serato Studio.

Serato je definitivno bio game changer. Bila je to tvrtka koja se pojavila niotkuda, sa Zlatnim tiketom Willyja Wonke, i odjednom su postali industrijski standard ... izdominirali su cijeli sustav”, kaže DJ Z-Trip.

Load the next article
Loading...
Loading...