Menu
Home Novosti Menu
Novosti

SevdahBABY ima novi singl, za koji je Gramophonedzie kreirao remix

Poslušajte remix pjesme #AE

  • Mixmag Adria I Fotografije: Promo
  • 18 July 2019
SevdahBABY ima novi singl, za koji je Gramophonedzie kreirao remix

Milan Stanković poznatiji kao SevdahBABY predstavlja novu pjesmu ljetnog karaktera naziva #AE. Kako smo od njega već i navikli, i kroz ovu novu pjesmu koketira s različitim glazbenim stilovima upakiranih u aktualni trap. Uz njegovu glazbu, kao vokali društvo mu prave Ivana Vladović, Marija Lazić i Milica Lazić.

Ovom pjesmom ekipa je uspjela zauzdati uzrečicu #AE i kroz zarazni refren je stavlja na mapu žargonskih riječi, za koje vjeruju da ćemo ponavljati do kraja ljeta.

Kroz dugogodišnje poznanstvo i suradnju, ovoj glazbenoj priči se priključio i Gramophonedzie, koji je remixom u svom dobro poznatom house-stilu pjesmu skockao u klupsku deliciju i približio je underground publici. Poslušajte u nastavku.

Uz to, ove subote, 20. srpnja / jula Gramophonedzie i Sevdahbaby vas pozivaju i na žurku u sklopu koje će prirediti i live premijeru remiksa pjesme #AE, a kao mjesto događanja odabran je Compass River City (Bulevar Nikole Tesle bb, Dunavski kej). Uz Gramophonedzie nastupit će i MENE, Rescobar, Milhouse i Alexander Kirsch. Upad je 300din.

Load the next article
Loading...
Loading...