Menu
Home Novosti Menu
Novosti

2019: Simulation 4th Dimension

Sve ovogodišnje epizode ovog podcasta na jednom mjestu

  • Mixmag Adria I Foto: Simulation Records
  • 28 December 2019
2019: Simulation 4th Dimension

Kroz 2019. godinu ostvarili smo suradnju sa Simulation Records, u obliku mjesečnog podcast-mix serijala Simulation 4th Dimension! Cilj ove mlade hrvatske izdavačke kuće je obogatiti scenu probranim inozemnim i regionalnim izdanjima, kao i klupskim programom koji mijenja ritam grada i ujedinjuje društvo, a isto to su prenijeli i na svoj podcast.

Zajedničkim snagama predstavili smo ukupno osam epizoda, kroz koje su razni regionalni i inozemni gosti po izboru Simulation ekipe, kreirali svoje unikatne 60-minutne mixeve. Sve je započelo u veljači/februaru ove godine, s prvom epizodom i gostovanjem Brigado Crewa, a privelo se kraju u prosincu/decembru uz Lawrencea Kleina, koji je kreirao posljednju ovogodišnju epizodu ovog podcast serijala.

Dok čekamo novu godinu i nove glazbene selekcije, na jednom mjestu vam donosimo pregled svih epizoda Simulation 4th Dimension podcasta, dostupnog za slušanje putem našeg Soundcloud kanala. Uživajte!

Sva gostujuća imena Simulation 4th Dimension serijala u ovoj godini su: Brigado Crew, Andrej Jelic, Giza Djs, Klox, Mel7em, Igor HDP (Roof AW), Zagitar, Lawrence Klein.

Load the next article
Loading...
Loading...