Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Skrillex, Four Tet i Starrah objavili zajedničku stvar

Poslušajte singl 'Butterflies'

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 12 May 2021
Skrillex, Four Tet i Starrah objavili zajedničku stvar

Skrillex, Four Tet i Starrah udružili su se kako bi objavili novi singl “Butterflies”.

To je prvo izdanje Skrillexa u gotovo dvije godine, od izlaska “Power Houra” s Ty Dolla Signom i Boys Noizeom. “Butterflies” su daleko od tipičnog Skrillexovog zvuka, surađujući s Four Tetom složio je živahnu house stvar uz popratni Starrahin vokal.

Pročitajte i ovo: Four Tet i Madlib snimili zajednički album

Starrah je posljednjih godina surađivala s nekim od najvećih zvijezda popa, uključujući Rihannu, Camillu Cabello i The Weeknda, a čak 14 pjesama upalo je na Billboardov Hot 100. Skrillex je također surađivao s tom pjevačicom rodom iz SAD-a i to na njezinom debitantskom albumu iz ove godine, “The Longest Interlude”.

Skrillex, pravim imenom Sonny Moore, najavio je “Butterflies” na svom Instagramu. Four Tet jeotkrio i neke detalje oko nastanka stvari: “Na Beatportu postoji proširena verzija s kojom sam posebno zadovoljan. Raditi sa Sonnyjem i vidjeti svemirsku razinu njegovih Ableton skillsa u stvarnom vremenu bilo je nevjerojatno! A da ne govorim o tome koliko je ludo dobro zvučao miks. Toliko je detalja tu!”

Pročitajte i ovo: Four Tet po prvi put napravio drum 'n' bass remiks

Iako je ovo prvo zajedničko izdanje para, Skrillex i Four Tet znali su nastupati B2B na eventima kao što su Manchester's Warehouse Project 2019. I dok je ovo Skrillexu prvo izdanje od 2019., Four Tet posljednjih godina stalno radi novu glazbu, uključujući dva LP-a “871” i “Parallel” objavljena tijekom Badnjaka i Božića prošle godine. Radio je i na posljednjem Madlibovom albumu “Sound Ancestors”, a nedavno je remiksirao i Caribouov album “Never Come Back”.

Poslušajte “Butterflies” u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...