Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Snoop Dogg reagirao na tvrdnje da puši i do '150 jointa dnevno'

Izgleda da odokativna procjena Snoopovog 'blunt rollera' nije baš točna...

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 8 November 2022
Snoop Dogg reagirao na tvrdnje da puši i do '150 jointa dnevno'

Snoop Dogg opovrgnuo je tvrdnje svog osobnog 'motača jointa' da popuši preko 100 jointa svaki dan. Na svom je Instagram profilu Snoop objavio spomenutu tvrdnju da popuši između 75 i 100 jointa svaki dan te da je njegov osobni 'blunt roller' (PBR) smotao ukupno 450 tisuća jointa otkad je počeo raditi za rap zvijezdu 2016. godine.

“Prevaren si, čovječe”, našalio se a potom objavio video koji dokazuje koliko zapravo popuši. “Prestani lagati”, napisao je uz video na kojem se vide ostaci devet popušenih jointa.

Govoreći u emisiji Kyle And Jackie O Show ranije prošlog mjeseca, Snoopov 'PBR' Renegade Piranha je izjavio: “U prosjeku složim oko 75 do 150 jedinica dnevno. Do sad sam smotao više od 450.000 bluntova.”
Snoop je nedavno povećao Renegadeovu godišnju plaću u skladu s trenutačnim stopama inflacije pa tako motač jointa zarađuje 50 tisuća dolara godišnje za traženi posao, 10 tisuća više nego prije inflacije.

U 2013., Snoop je sam tvrdio da popuši 81 joint “na dan” kada su ga pitali koliko ih popuši u sat vremena. “Izračunajte”, poručio je obožavateljima na Twitteru.

Load the next article
Loading...
Loading...