Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Eminem radi novu glazbu, objavio sliku iz studija s Dr. Dreom i Snoop Doggom

Trio, koji je surađivao na albumu '2001' Dr. Drea, potaknuo je glasine o suradnji

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 17 August 2022
Eminem radi novu glazbu, objavio sliku iz studija s Dr. Dreom i Snoop Doggom

Eminem je potaknuo glasine o suradnji sa Snoop Doggom i Dr. Dreom, nakon što je na Instagramu objavio sliku njih troje u studiju. Uz naslov “samo nekoliko braće.. hengaju”, fotografija prikazuje njih troje zagrljene, a Dre i Snoop se zadovoljno smiju.

Mnogi od njegovih 22,7 milijuna pratitelja na Twitteru bili su oduševljeni objavom, a neki su zahtijevali gotovo legendarni album 'Detox' ili 'Relapse 2'. Drugi žele odgovor Slima Shadyja na najnoviju diss stvar koju je objavio The Game, 'The Black Slim Shady'. Fotografija je objavljena samo nekoliko dana nakon što je Snoop rekao za Entertainment Tonight, prilikom promocije svog novog filma 'Day Shift', da će ponovno raditi s Dreom na novom albumu. “Nešto kuhamo Ne želim previše pričati o tome, ali opet smo se spojili”, rekao je i dodao: “Prošlo je 30 godina otkako smo radili na ploči; radimo nešto, radimo na nečemu.”

Eminem, Snoop i Dr. Dre surađivali su na albumu Dr. Drea iz 1999., '2001', koji je poslužio kao nastavak legendarnog albuma 'The Chronic'.

Load the next article
Loading...
Loading...