Menu
Home Novosti Menu
Tech

Spotify ispituje dodavanja opcije 'stories' na svoju platformu

Još jedan...

  • Mixmag I Foto: Alexander Shatov/Unsplash
  • 1 December 2020
Spotify ispituje dodavanja opcije 'stories' na svoju platformu

Izgleda da će Spotify biti sljedeća platforma koja će integrirati storyje u svoje sučelje. Tu formu slika/video zapisa koji su vidljivi 24 sata a potom nestaju, popularizirao je Snapchat, a od tada ga kopiraju platforme poput Instagrama, Facebooka, YouTubea, LinkedIna, Tik Toka a odnedavno i Twitter, kroz značajku ‘Fleets’.
Trenutno Spotify testira dodavanje storyja na svoje playliste. Kako izvještava The Verge, na popisu pjesama Spotify's Christmas Hits predstavljeni su brojni umjetnici, uključujući Jennifer Lopez, Kelly Clarkson i Pentatonix, koji dijele razne anegdote i priče o tome kako su nastale te njihove pjesme. Slični su storyji vidljivi i na drugim playlistama.
Glasnogovornik Spotifya potvrdio je da platforma testira dodavanje storyja; o tome je za Engadget rekao: “U Spotifyju rutinski provodimo brojne testove nastojeći poboljšati naše korisničko iskustvo. Neki od tih testova na kraju postaju nova značajka a neki posluže kao korisna lekcija. Trenutno nemamo vijesti o budućim planovima koje bismo mogli podijeliti.”

Load the next article
Loading...
Loading...