Menu
Home Novosti Menu
In Session

Stay-At-Home Mix: Viktor

Zagrebački DJ izabrao je svoj omiljeni miks uz koji će nam svima biti lakše raditi/biti doma te poručuje da svi skupa budemo smireni, promišljeni i odgovorni

  • Gaia Radić I Foto: Viktor press
  • 25 March 2020
Stay-At-Home Mix: Viktor

Nakon Tonbea i 84Bita i Viktor se pridružio DJ-evima koji svojim miksom nastoje olakšati svima nama kućnu izolaciju i rad od doma te nam šalje poruke podrške.

“Pozvan sam kao gost prvog Escape Session eventa koji se odvijao u popodnevnim i predvečernjim satima na otvorenom, stoga sam i odabrao stvari koje najviše odgovaraju tajmingu i samoj lokaciji. U tu svrhu odlučio sam se za više melodične i progresivne stvari koje inače i preferiram za dnevne evente na otvorenom. Set je glazbeni opus emocija i groovea koji te u isto vrijeme i opuštaju i tjeraju na ples.
Svim svojim fanovima i followerima bih poručio da prije svega odašilju pozitivne vibracije, da suosjećaju s onima u nemoći i da se zaista pridržavaju pravila koja bi mogla smanjiti ovaj kaos. Pritom ne mislim na sistem “obey”, ali svakako imajte otvoren um i srce, djelujte smireno, promišljeno i odgovorno.”

Load the next article
Loading...
Loading...