Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Sve je spremno za Defected Croatia 2021.

Festival u The Garden Resortu, u Tisnom, kreće sutra i traje do 10. kolovoza 2021.

  • Mixmag Adria I Foto: Defected promo
  • 4 August 2021
Sve je spremno za Defected Croatia 2021.

Defected Croatia 2021 kreće u četvrtak 05. i traje do 10. kolovoza 2021., u The Garden Resortu, u Tisnom...

U nastavku vam donosimo detaljan time-table ovogodišnjeg programa te još neke korisne informacije za sve posjetitelje. Napominjemo kako ulaznica u pretprodaji više nema, a neće ih biti ni na ulazu festivalske lokacije...

Kako bi se ovogodišnji festival mogao održati, uvedene su posebne epidemiološke mjere za sve posjetitelje koji će se, prvog dana, prilikom dolaska na festival, morati testirati brzinskim LFT testom (bez obzira na to što su sa sobom ponijeli negativni nalaz testa ili EU covid pass). Osim prvog dana, posjetitelji će se morati testirati i trećeg, odnosno petog dana festivala. Detalje o načinu prijave i cijenama, možete pročitati i u uputama koje je Mixmag Adria prenijela prije nekoliko dana. Sve, COVID upute za Defected Croatia 2021., prethodno objavljene na Mixmag Adriji vrijede i dalje.

Defected Croatia 2021. moći će se pratiti i u live prijenosu i to putem Whatsapp liste, jednostavnim dodavanjem broja +44 7848 030298 u svoje kontakte.

Važna informacija za posjetitelje je i da The Garden, ove godine, ne posluje s gotovinom. Posjetitelji dobivaju festivalsku narukvicu s čipom, preko kojeg ju mogu ''napuniti'' gotovinom ili putem kreditnih kartica. Na samoj lokaciji festivala je pripremljeno više punktova za nadoplatu.

Box Office u The Gardenu otvara već danas, 04. kolovoza, u 17h i radi do 22h. U četvrtak, petak i subotu radno vrijeme je od 12h do 00h, u ponedjeljak od 12h do 20h, a posljednjeg dana festivala, u utorak od 12h do 18h.

Za kraj, organizator ističe kako su svi rasporedi i satnice podložni izmjenama, ako epidemiološka situacija to bude zahtijevala. Sve dodatne informacije potražite na službenim stranicama Defected Croatia 2021.

Load the next article
Loading...
Loading...