Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sven Väth najavio novi album, izlazi u veljači

To mu je prvi solo album u gotovo 20 godina

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 3 January 2022
Sven Väth najavio novi album, izlazi u veljači

Sven Väth najavio je izlazak svog prvog solo albuma u gotovo 20 godina. Zvat će se 'Catharsis', a bit će ujedno i 50. album objavljen na njegovom labelu Cocoon Recordings.

'Catharsis' izlazi 25. veljače, a singl 'Feiern' s albuma, objavljen je još u rujnu.

Album je ko-producirao Gregor Tresher, a inspiriran je Väthovim zanimanjem za fizičke i duhovne procese koji se događaju kada plešemo.

“To su područja u koja se uranjamo kako bismo iskusili vlastiti misticizam i ekstazu. Ples je razgovor između tijela i duše i duhovno nas povezuje jedne s drugima”, objašnjava. “Moja ideja za ovu ploču bila je potaknuta brojnim kulturnim iskustvima i susretima koje sam imao u životu. Dali su mi snagu da pronađem put, put do sebe.“

Album ima 13 pjesama a one istražuju sve aspekte Väthovog zvuka. Otvaraju ga teški beatovi a potom se nastavlja razvijati uz synthove i euforične tonove. Melodični elementi su također uključeni, dok druga polovica albuma ide i dalje, uključuje gudače, više bubnjeva, minimal techna, synthscapea i emotivnih akorda. Utjelovljuje 'dobra vremena, tužna vremena i vremena nade'.

Album možete naručiti OVDJE a popis pjesama provjerite u nastavku.

1. What I Used to Play
2. The Worm
3. The Inner Voice
4. Catharsis
5. Feiern
6. Mystic Voices
7. Being In Love
8. Butoh
9. Nyx
10. The Cranes of Gangtey Valley
11. We Are
12. Silvi’s Dream
13. Panta Rhei

Load the next article
Loading...
Loading...