Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Vraća se Swedish House Mafia?

EDM grupa je jumbo plakatima najavila novu glazbu koju navodno objavljuju sljedeći tjedan

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 15 July 2021
Vraća se Swedish House Mafia?

Kriptirani jumbo plakati počeli su se ovog tjedna pojavljivati diljem svijeta najavljujući novu glazbu švedskog EDM tria, Swedish House Mafia. Plakati su se, između ostalog, pojavili u New Yorku, Stockholmu i Mexico Cityju, a njima se nalaze tri točke u sredini, u stilu logotipa Swedish House Mafie.

Otada se dalo naslutiti kako će Swedish House Mafia objaviti novi singl na kojem gostuju Ty Dolla $ign i 070 Shake a koji se zove “Lifetime”. Osim toga, NBC je potvrdio da će se Swedish House Mafia, Ty Dolla $ign i 070 Shake pojaviti kao glazbeni gosti u Tonight Showu Jimmyja Fallona sljedeći ponedjeljak, 19. srpnja.

Inače, bend koji čine Axwell, Steve Angello i Sebastian Ingrosso nije objavio ništa još od 2012. godine.

Plakati su se prvo pojavili u Melbourneu, potom u Miamiju, a ispod logotipa otisnut je datum “16/07/21”. U New Yorku, poster je zauzeo čitav pano na Times Squareu (na naslovnoj slici), uz logotip Spotifya.

Posljednje izdanje benda stiglo je prije gotovo desetljeće s njihovim drugim albumom “Until Now”. Ranije ove godine, grupa je na društvenim mrežama izbacivala neke teasere iz studija nagovještavajući potencijalni povratak.

Na svoj tipično dvosmislen način, SHM su i ranije objavljivali kriptirane plakate kojima su nešto najavljivali, primjerice plakate iz 2019. godine uoči njihove svjetske turneje "Save the World Reunion Tour".

Load the next article
Loading...
Loading...