Menu
Home Novosti Menu
Eventi

SXM Festival objavio prva imena za svoje izdanje 2020. godine

Dio line up-a su Bedouin, Blond:Ish, Loco Dice, Marco Carola, Ricardo Villalobos...

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 10 November 2019
SXM Festival objavio prva imena za svoje izdanje 2020. godine

Na egzotičnom karipskom otoku Sveti Martin od 11. do 15. ožujka sljedeće godine održat će se novo izdanje jednako egzotičnog SXM Festivala. Već pet godina festival uspješno spaja elektroničku glazbu s prirodnim ljepotama Kariba te stvara neponovljivo iskustvo, kako za posjetitelje tako i za gostujuća imena.

Niz međunarodnih DJ i producentskih imena pridružit će se ovom SXM festivalu i sljedeće godine, a upravo je ovih dana otkriven prvi val izvođačica i izvođača koji će nastupiti na nadolazećem izdanju. Kao i svaki put do sada, organizatori su posvećeni tome da uz prepoznatljiva svjetska imena, priliku za predstavljanje publici pruže i novim talentiranim imenima.

Europsku underground scenu predstavljat će neponovljivi Ricardo Villalobos, šef etikete Music On! Marco Carola, rezident Panorama Bara Cassy te švicarska DJ-ica i producentica prepoznatljiva po svom eklektičnom zvuku, Sonja Moonear. Iskusni britanski producent Enzo Siragusa vratit će se na SXM Festival, dok će tech-house majstor Loco Dice po prvi put biti dio line up-a! Uz njih, to su i Serge Devant, Rony Seikaly, wAFF te Britta Arnold.

U skladu s filozofijom probranog kreiranja popisa gostujućih imena i pod utjecajem Burning Man house i techno scene, svoje mjesto na festivalskim plažama pronaći i imena kao što su Bedouin, Blond:ish, Chaim, YokoO, Luca Bachetti, Holmar, Sabo i mnogi drugi.

Kroz pet dana i pet noći, SXM Festival ponovno će ljubiteljima elektronske glazbe priuštiti magično iskustvo na različitim lokacijama ovog karipskog otoka. Prvi kontigent ulaznica dostupan je u prodaji putem službene stranice festivala, a u nastavku pogledajte Aftermovie s prošlogodišnjeg izdanja festivala te potpuni prvi val objavljenih imena.

SXM Festival 2019 - Phase 1 Lineup (A-Z):

Bedouin
Blond:Ish
Britta Arnold
Cassy
Chaim
DJ Tennis
Enzo Siragusa
Holmar
Jade (CA)
Jan Blomqvist (Live)
Jenia Tarsol
Loco Dice
Luca Bacchetti
Maga
Maher Daniel
Marco Carola
Parallells (Live)
Ricardo Villalobos
Rony Seikaly
Sabo
Sainte Vie (Live)
Serge Devant
Sonja Moonear
Unders
wAFF
YokoO

Load the next article
Loading...
Loading...