Menu
Home Novosti Menu
Tech

Technics lansirao novi gramofon

SL-100C košta 799 funti

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 26 April 2021
Technics lansirao novi gramofon

Technics je lansirao novi gramofon. SL-100C prodaje se po cijeni od 799 funti i zamišljen je kao 'povoljna' opcija u legendarnoj seriji SL. SL-100C sličan je svom nešto skupljem bratu SL-1500C: tu su motor s izravnim pogonom bez željeza i aluminijska tonarma u obliku slova S. Cijenja je manja jer ovaj model nema phono stage SL-1500C-a, a opremljen je i drugim uloškom, Audio-Technica VM95C.

Međutim, Technicsova visokokvalitetna konstrukcija očituje se u kućištu visoke krutosti i visoko prigušnom izolatoru koji će zadržati niske vibracije, kao i u dvoslojnom dizajniranom pladnju od aluminja i gume. Ton-arm automatsko podizanje također smanjuje trošenje igle i općenito će vam olakšati život. I estetski je super uglađena - minimalizam koji će izgledati sjajno u bilo kojem okruženju.

Pročitajte i ovo: Najbolji gramofoni u 21. stoljeću

Frank Balzuweit, product manager u Technicsu, rekao je: “Ogroman uspjeh modela SL-1500C, koji nudi cjeloviti paket posvećenom hi-fi entuzijastu, sa svim osnovnim tehnologijama Technics gramofona, pokazao je da smo pogodili u niši popularnih i natjecateljskih klasa gramofona. Potražnja za ovim visokokvalitetnim gramofonom "Plug'n'Play", koja je ionako nadmašila naša očekivanja, još uvijek ne jenjava. Međutim, još uvijek postoji i velika potražnja na tržištu za sličnim atraktivnim paketom ali po još pristupačnijoj cijeni.”

SL-100C bit će dostupan u Europi od lipnja.

Load the next article
Loading...
Loading...