Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Berlinski Tresor najavio sedam tjedana dugi festival

Uključivat će 20 klupskih večeri, osam koncerata i izložbu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 23 May 2022
Berlinski Tresor najavio sedam tjedana dugi festival

Berlinski klub Tresor najavio je Tresor31, sedmotjedni festival koji se održava ovog ljeta. Klub je inače konačno je ponovno otvorio ranije ovog mjeseca nakon stanke od ožujka 2020. Spomenuti festival 'Tresor 31: Techno, Berlin und die große Freiheit' uključivat će preko 20 klupskih večeri u Tresoru, Globusu i OHM-u, kao i osam koncerata u Kraftwerku i izložbu koja se bavi posljednja tri desetljeća evolucije glazbene scene.

Održat će se od 8. srpnja do 27. kolovoza, a line-up uključuje imena kao što su Donato Dozzy, Helena Hauff, Jensen Interceptor, Moritz von Oswald, RP Boo, Simo Cell, Regis, Yazzus i Antenes. Na festivalu će također sudjelovati i vizualni umjetnici, među kojima su i Bahar Noorizadeh, Claire Williams, Rebecca Salvadori, Mark Prendergast, Arthur Jafa i Joe Namy.

Tresor je 2021. proslavio svoju 30. godišnjicukompilacijom od 52 pjesme, koja sadrži “klasike i ekskluzivne narudžbe”, formate kao box-set koji uključuje 12 ploča. Album profilira neke od umjetnika koji su dali “zvuk i temelj” posljednjih 30 godina Tresora.

Za više informacija pogledajte web stranicu Tresor31.

Load the next article
Loading...
Loading...