Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Reper Takeoff iz Migosa ubijen u Houstonu

28-godišnji umjetnik bio je nominiran za GRAMMY zajedno s kolegama članovima Migosa Quavom i Offsetom

  • Mixmag I Foto: CHARITO YAP
  • 2 November 2022
Reper Takeoff iz Migosa ubijen u Houstonu

Član rap skupine Migos, Takeoff ubijen je iz vatrenog oružja u Teksasu, javlja TMZ. Ubojstvo 28-godišnjeg repera navodno se dogodilo u podružnici 810 Billiards & Bowlinga u Houstonu oko 2.30 u noći, kada je izbila pucnjava. Videozapisi i slike objavljeni na društvenim mrežama pokazuju stanje nakon pucnjave; s Takeoffom je bio i njegov kolega iz skupine Migos, Quavo koji nije ozlijeđen. Bili su vani na proslavi rođendana glazbenog direktora J. Princea, izvršnog direktora houstonske izdavačke kuće Rap-A-Lot. Policija je potvrdila da je jedna osoba mrtva po dolasku na mjesto događaja, kao i da su dvije ozlijeđene osobe prebačene u bolnicu.

Takeoff, pravog imena Kirshnik Khari Ball, odrastao je u Lawrencevilleu zajedno s kolegama članovima Migosa Quavom, njegovim ujakom, i Offsetom, njegovim rođakom. Grupa je osnovana 2008. i izdala je četiri albuma, uključujući 'Culture' koji je bio na vrhu ljestvica i 'Culture II' nominiran za GRAMMY 2017. odnosno 2018., koji su sadržavali hitove kao što su 'Bad and Boujee', Stir Fry' i 'MotorSport' . Trio je glumio u kratkom filmu Bando 2014., a također se pojavio u epizodi FX komedije-drame Donalda Glovera, Atlanta, 2016.

Ove je godine Takeoff objavio zajednički album s Quavom pod nazivom 'Only Built for Infinity Links', usred glasina o raspadu Migosa, što je grupa demantirala. Imao je i uspješnu solo rap karijeru, izdavši svoj debitantski album 'The Last Rocket' 2018.
Migosi su 2015. nastupali i na Fresh Island Festivalu na Zrću.

Load the next article
Loading...
Loading...