Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Globalna atrakcija The Martinez Brothers gostuje na Jarunu

We Love Sound festival u dosad najjačem izdanju

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 13 September 2021
Globalna atrakcija The Martinez Brothers gostuje na Jarunu

Ljubitelji svjetske modne scene, američki DJ duo The Martinez Brothers, zvijezde su nikad jačeg We Love Sound Festivala koji se na velikom jezeru Jarun održava u petak, 17. rujna od 18 sati. Kombinacijom vrhuskog techno i house glazbe ovaj duo omiljen diljem svijeta u hrvatsku metropolu donosi toliko potrebnu radost i ples. Uz slavni duo nastupit će još i DJ zvijezde Loco Dice, Pan Pot, Len Faki, Reinier Zonneveld, Adoo, Dejan Miličević, Pips i drugi.

The Martinez Brothers čine braća Chris i Steve. Rođeni u Bronxu, dvije su od najprepoznatljivijih globalnih zvijezda u house, techno i klubskoj elektro kulturi. Njihov streloviti uspon počeo je 2014. godine kada ih je Mixmag proglasio najboljim DJ- dvojcem. Ljubav prema elektroničkoj glazbi usadio im je još u mladim danima njihov otac, zaljubljenik u klupsku scenu te im otkrio čari najpoznatijeg njujorškog kluba Paradise Garage. Tijekom karijere surađivali su s mnogo starijih glazbenika koji izvode raznovrsne žanrove kao disco, soul i salsa a njihova najnovija pjesma, “Together” u suradnji s američkim DJ-em Carnageom izazvala je veliku pažnju i osvojila srca publike koja je s nestrpljenjem očekuje čuti uživo u Zagrebu.

Ovogodišnji We Love Sound Festival najjači je do sada i po mnogočemu poseban. Uz vrhunsku glazbu, pažnju posjetitelja bez sumnje će privući pomno odabrana produkcija koja će upotpuniti poseban doživljaj nezaboravne party avanture. U zelenoj oazi Jaruna po prvi će put biti smještene dvije pozornice na kojima nastupaju svjetske zvijezde koje radi pandemije nismo dugo slušali. Valja napomenuti i da, u slučaju kiše neće biti problema - organizatori će omogućiti natkriveni prostor od čak 2500m2.

Ulaznice za We Love Sound Festival mogu se kupiti putem web stranice www.we-love-sound.com ili u sustavu Entrio.hr. Svi posjetitelji festivala moraju imati EU COVID digitalni certifikat ili negativan test. Testiranje je moguće i na samom ulazu na Festival.

Load the next article
Loading...
Loading...