Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Objavljen prvi trailer biografskog filma 'Bob Marley: One Love'

Film redatelja Reinalda Marcusa Greena, trebao bi biti objavljen u siječnju 2024.

  • Mixmag/YouTube
  • 11 July 2023
Objavljen prvi trailer biografskog filma 'Bob Marley: One Love'

Upravo je objavljen prvi trailer za nadolazeći biografski film o Bobu Marleyu, 'Bob Marley: One Love'. Film, u produkciji Paramount Picturesa, trebao bi biti objavljen u siječnju 2024., a režirao ga je Reinaldo Marcus Green — najpoznatiji po biografskom filmu 'King Richard' iz 2021., u kojem Will Smith glumi oca teniskih legendi Venus i Serene Williams.

Pročitajte i ovo: Rastafarijanska ideologija i razvoj reggae glazbe

U filmu Marleya glumi Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders) a Lashana Lynch (Captain Marvel) utjelovljuje Ritu Marley, koju je glazbenik oženio 1966. godine. U filmu se također pojavljuju Jesse Cilio kao Marleyev otac Norval, James Nortan kao osnivač Island Recordsa Chris Blackwell te Michael Gandolfini, Nadine Marshall i Anthony Welsh. Produciran od strane sina reggae legende, Ziggyja Marleyja, njegove kćeri Cedelle i udovice Rite, film prati Marleyja u razdoblju nakon pokušaja atentata 1976. do njegove tragične smrti 1981. godine. Ziggy je predstavio teaser na CinemaConu u Las Vegasu ranije ove godine u čast svog pokojnog oca.

Trailer prikazuje uspon pjevača “Three Little Birds” do slave i nestabilne uvjete koji su doveli do kulminacije njegovog koncerta One Love Peace 1978. godine, koji je održan u vrijeme nasilne političke krize na Jamajci. Film će se također osvrnuti na Marleyeve formativne godine koje su oblikovale njegovo glazbeno putovanje sve do njegove prerane smrti u dobi od 36 godina. Premijera filma zakazana je za 12. siječnja 2024. U nastavku pogledajte trailer.

Load the next article
Loading...
Loading...