Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Iduće godine u London stiže nova izložba o Bobu Marleyu

'One Love Experience' otvorit će se u galeriji Saatchi u veljači

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 20 November 2021
Iduće godine u London stiže nova izložba o Bobu Marleyu

Iduće godine u London stiže nova izložba o Bobu Marleyu. Zvat će se 'Bob Marley One Love Experience' a debitirat će u galeriji Saatchi u Chelseaju prije nego što krene na turneju po drugim gradovima. Otvorenje se očekuje u veljači, trebala bi trajati 10 tjedana a najavljuje se kao zadivljujući pogled na život i karijeru te glazbene legende.

Pročitajte i ovo: Na Jamajci je nestašica marihuane

“Ova je prva izložba takve vrste a odaje počast ostavštini Boba Marleyja u Londonu”, piše službenoj Twitter stranici Boba Marleyja.

'Bob Marley One Love Experience' uključuje niz poznatih ali i nikad prije viđenih fotografija, kao i putovanje kroz “One Love Forest”, posjet Soul Shakedown studiju i istraživanje putovanja ove jamajčanske ikone.

Iz Saatchi Galleryje na Instagramu poručuju: “Prikazat će se nikad prije viđene Marleyeve fotografije i memorabilije, pa će posjetitelji uroniti u putovanje kroz njegov životni stil, strasti, utjecaje i trajnu ostavštinu.”

Cedella Marley, izvršna direktorica Bob Marley Group of Companies kaže: “Željeli smo pokrenuti putujuću izložbu Boba Marleya već dugi niz godina i oduševljeni smo što će zaživjeti i debitirati u Londonu, koji je imao vrlo poseban mjesto u tatinom srcu. U ovom iskustvu moći će uživati sve generacije i veselimo se nastavku širenja tatine glazbe i poruke svijetom.”

Jonathan Shank, izvršni direktor Terrapin Stationa, redatelj i producent filma “The Bob Marley One Love Experience”, komentira: “Čast mi je biti uključen u razvoj i kuriranje Bob Marleyja One Love Experience izložbe. Nadamo se da se Bobovi obožavatelji mogu okupiti i uživati u ovoj izložbi i izvući iz nje malo pozitivnosti te je ponijeti sa sobom dalje u svijet. Bobovo naslijeđe treba slaviti ne samo zbog njegove glazbe nego i zbog njegovog trajnog utjecaja na kulturu i čovječanstvo”.

'Bob Marley One Love Experience' bit će u Londonu od 2. veljače do 18. travnja 2022. Ulaznice su prodaju krenule jučer, 19. studenog.

Load the next article
Loading...
Loading...